o-FIRST-DATE-facebook

5 syytä käydä useammin treffeillä

Oletko jälleen kerran käynyt epäonnistuneilla treffeillä ja kadoittanut inspiraation deittailuun? Älä anna periksi! Kaikki treffit ei tule olemaan parhaimmat treffit joilla olet koskaan ollut, mutta kaikissa treffeissä on aina hyvät puolensa.

Älä luovu toivosta deittailun suhteen! On olemassa monta hyvää syytä deittalemaan enemmän. Lue meidän viisi syytä miksi sinun pitäisi deittaila enemmän.

Siksi sinun pitäisi deittailla enemmän:

  1. Opit tuntemaan uusia ihmisiä – Syntyisipä tunteita tai ei treffeillä, opit aina tuntemaan uuden ihmisen. Tämän vuoksi opit enemmän muista ihmisistä ylipäätään etkä vain itsestäsi.

  2. Opit tuntemaan itsesi – Teillä ei siis oikein klikannut? Mistähän se johtuu? Mieti miksi ja opit enemmän itsestäsi ja siitä mitä etsit elämässä!

  3. Koet uusia tilanteita – Treffit on loistava tilanne kokeilla jotain uutta! Tehkää siis jotain jossa saatte kokea uusia tilanteita ja kokeilla jotain uutta.

  4. Laita tunteet koetukselle – Tunteet tarjoavat usein jännittäviä matkoja jos annamme niiden tehdä niin, on myös hyvä laittaa tunteet välillä koetukselle. Anna treffien olla tilanne jolloin voit kokeilla olemaan avoimpi uusille tunteille.

  5. Mitä useammat treffit, sitä lähempänä sitä oikeaa – Jos käyt monilla treffeillä sitä todennäköisemmin löydät sen oikean, käy siis useammilla treffeillä!

Miksi sinä deittailet?

Kerro meille kommentoimalla!

dating


There are no comments

Add yours