Skärmklipp 2014-11-18 17.38.36

10 askelta miten hurmaat flirttisi

Oletko löytänyt henkilön joka vaikuttaa ihanalta, muttet oikein tiedä miten hurmaat hänet? Keinon keksiminen miten saat tämän henkilön sekä kiinnostumaan sinustä, että tykkäämään sinusta tarpeeksi paljon voi olla hankalaa.

Tänään annamme sinulle vinkkejä miten hurmaat ihastuksesi ja saat hänet haluamaan viettää aikaa kanssasi jotta hän huomaa miten mahtava olet.

Näin hurmaat ihastuksesi

  1. Näytä että olet kiinnostunut yksinkertaisella tervehdyksellä – Älä ole liian imarteleva, pelkkä ”Hei, mitä kuulu?” on yleensä tarpeeksi keskustelun luomiseen.
  2. Olkaa paljon yhteydessä – Yrittäkää olla usein yhteydessä jotta olette toistenne tietoisuudessa niin usein kuin mahdollista.
  3. Kysy treffeille tarpeeksi aikasin, mutta vältä liikaa painostusta – Ehdota treffejä melko aikaisin keskustelussanne, mutta vältä liian suurten odotusten rakentamista ”klassiselle deitille”.
  4. Valitse rento aktiviteetti treffeille – Käykää vaikkapa kävelyllä tai kahvilassa, treffeillä ei tarvistse tehdä mitään sen kummempaa.
  5. Kiitä treffeistä tarpeeksi pian, mutta anna kehuja ja kohteliaisuuksia säästäen – Älä leiki ”vaikeaa”, vaan ole yhteydessä heti ja jutelkaa miten treffinne meni.
  6. Pysykää yhteydessä, mutta odota seuraavan deitin ehdottamista – Pysykää yhteydessä ensimmäisten treffienne jälkeen ja jatkakaa keskuteluanne kuten ennen treffejänne. Teidän ei tarvitse sopia seuraavia treffejä heti.
  7. Tavatkaa uudestaan – Anna flirttisi valita aktiviteetti tällä kertaa, näin hän tuntee että hänellä on tilanne hallussa.
  8. Anna enemmän kohteliaisuuksia seuraavien treffienne jälkeen – Jos ensimmäiset treffinne menivät hyvin ja viihdytte toistenne seurassa, anna enemmän kohteliaisuuksia seuraavien treffienne jälkeen.
  9. Tavatkaa useammin kun olette käyneet muutamilla treffeillä – Kun tulette hyvin toimeen ja viihdytte toistenne seurassa, tavatkaa useammin.
  10. Huomaatte kyllä jos sovitte toisillenne – Jos te molemmat viihdytte toistenne seurassa ja tulette hyvin toimeen, haluatte molemmat tässä vaiheessa  enemmän suhteeltanne.

Miten hurmaat parhaiten flirttisi ja saat hänet ihastumaan sinuun?

Kommentoi miten onnistut parhaiten flirttisi hurmaamisessa klikkaamalla “Leave a reply”-nappia otsikon alla! 

dating


There are no comments

Add yours