sinkku

Kolme tapaa selviytyä yksinäisestä marraskuusta

Marraskuu on täällä. Värikkäät lehdet ovat tippuneet maahan ja lunta ja talvea odotellessa tunnelma on harmaa ja ankea. Kaverimme jotka seurustelevat lataavat kuvia Instagrammiin ihanilta leffailloilta ja me sinkut tunnemme itsemme vielä yksinäisemmiksi.

Mutta eihän näin pitäisi olla? Jotta marraskuusta tulisi viihtyisämpi ja mukavampi, kerromme tänään vinkkejä miten teet marraskuusta harmaan ja ankean sijaan kivan!

1. Liiku! 

Käy salilla, pelaa jalkapalloa, käy kävelyllä marraskuusateessa tai liiku muulla tavalla josta pidät; liikkuminen tekee hyvää. Urheile 30 minuuttia kaksi kertaa viikossa ja tee tästä tapa selviäksesi marraskuusta!

2. Aloita uusi projekti!

Älä istu turhaan TV:n edessä! Jos sinulla on projekti jonka aloittamista olet suunnitellut, aloita sen toteuttaminen! Ehkä projektisi on “vain” talvimatkan suunnittelu tai ehkä nyt on aika aloittaa uusi harrastus? Sen ei tarvitse olla mitään suurta, mutta kun sinulla on jotain jonka alkamista voit odottaa, tylsä marraskuu menee nopeasti ja muuttu mukavammaksi.

3. Tapaa uusia ihmisiä!

Etkö ole käynyt treffeillä pitkään aikaan? Siinä tapauksessa nyt on aika käydä! Et ole ainut sinkku jonka mielestä marraskuu on tylsä kuukausi, joten mikset pyytäisi heistä yhtä treffeille?

Lue blogikirjoituksemme miksi sinun kannattaa käydä useammin treffeillä saadaksesi inspiraatiota deittailuun!

Miten sinä selviydyt yksinäisestä marraskuusta?

Kirjoita vinkkisi klikkaamalla “Leave a reply”-nappia otsikon alla!

 

dating


There are no comments

Add yours