08de363b73505e25ecba636c9908e7b0

5 syytä deittailla sinkkuäitiä tai -isää

Jos sinulla ei ole omia lapsia voi tuntua vähän pelottavalta deittailla henkilön kanssa jolla on lapsia. Mutta lapsien ei todellakaan tarvitse olla huono asia! He voivat jopa olla hyvä asia jos vain näet koko tilanteen toisin silmin. Tässä viisi hyvää syytä miksi deittailla sinkkuäitiä tai sinkkuisää!

1. Hän tietää ettei elämä aina ole kuin elokuvissa. Vanhempi tietää mitä sana “arki” tarkoittaa ja hänellä on usein jalat maassa.

2. Itsestäänselvyys: hän pitää lapsista ja on (toivottavasti) hyvä ja rakastavainen vanhempi.

3. Hänellä ei ole aikaa leikkiä tietämättä mitä hän haluaa. Hänen kanssaan on siis suurempi mahdollisuus että suhteesta tulee vakava!

4. Hän on luultavasti kypsä ja hän on luultavasti kehittynyt paljon kun hän sai lapsen. Monet jotka ovat saaneet lapsen ovat huomanneet että heistä on tullut vähemmän itsekeskeisiä ja nöyrempiä.

5. On suuri mahdollisuus että sinä, lopulta, hurmaannut hänen pikkuprinssistä/-prinsessasta… :’)

 

Tässä DILF (miesversio MILF:istä) jolle ainakaan minä ei kiittäisi ei! 

36e59a19-a773-4029-8efe-6aedbbf36a20

 

Voisitko sinä deittailla henkilön kanssa jolla on lapsi(a)? 

dating


There are 3 comments

Add yours
  1. anne

    Kiitos tästä tärkeästä aiheesta josta kirjoititte. Olen aina ajatellut että en tahdo edes deittailla sellaista jolla on lapsi, mm omien pelkojeni vuoksi, mahdollisen mustasukkaisuuden ja kelpaamattomuuden vuoksi. Ja ne eivät olekaan pikkuasioita. Joudun asiaa varmaan paljon työstämään jos annan sellaiselle mahdollisuuden jolla on lapsia. On suuri haitta jos joutuu vain etsimään heitä joilla lapsia ei ole. Koetan uskaltaa deittailla muitakin. Kaikki mitä kirjoititte on totta ja toivoisin että voisin siirtää ne sydämeeni. Ja että nuo em mainitut asiat eivät nouse hankaluudeksi. J

  2. m22

    Minulle olisi ainakin vielä tässä iässä aika vaikea ajatus, että tapailisin sellaista, jolla on lapsi. Hän kun olisi mitä luultavimmin saanut lapsen mielestäni aivan liian nuorena.

  3. Nuaras

    Valitettavasti exät vaatimuksineen tulee kaupan päälle, kun tapailee isi-miehiä. Lapset ovat olleet ok, kun taas monsteri-ex pitää päävaimon roolia, käskyttää miestä(ni), kiristää lapsilla ja lypsää loputtomiin rahaa ja katkerana haukkuu miestä huonoksi isäksi eikä sellainen voi olla vaikuttamatta negatiivisesti suhteeseen… Ei enää isejä, kiitos!!


Post a new comment