Välisoitto

Vaikea välisoitto

Musiikkiteoriassa välisoitto tulee yleensä ennen kertosäettä tai heti intron jälkeen. Välisoitto deittauksesta on aika kahden treffin välillä. Kaksi ihan eri aluetta siis, mutta musiikilla ja deittailulla on monta samanlaisuutta, kuten se, että jotain todella kaunista voi pilata jos painaa vääriä koskettimia. 

Harva asia lyö ensimmäiset tunnit onnistuneiden treffien jälkeen. Tiedätte varmaan sen tunteen kun tuntee toivoa siitä, että hän jonka kanssa on ollut treffeillä voi olla se oikea. Mutta aika nopeasti, minä ainakin, palaan todellisuuteen. Voin silloin alkaa miettiä mitä tapahtuu seuraavaksi. Miten yhdeydenpitomme jatkuu nyt? Miten otamme seuraavan askeleen niin, että molemmat tuntevat olonsa mukaviksi?

Niin, silloin me deittaajat, ja ihmiset, voimme olla todella erilaisia. Joidenkin mielestä on luonnollista alkaa lähettää sydämiä viesteissä ja kirjoittaa “pusu” jo seuraavana päivänä. Toiset tarvitsevat aikaa siihen.

Ei myöskään ole helppoa ymmärtää heti miten vieras ihminen toimii. Ujo henkilö voi esimerkiksi ponnistaa todella paljon treffeillä ja siksi vaikuttaa sosiaaliselta. Niin sosiaaliselta, että hän jonka kanssa hän on treffeillä luulee että hän aikoo ehdottaa seuraavia treffejä jo seuraavalle päivälle. Jos toinen osapuoli sen sijaan ehdotta treffejä, ujo voi ujostua eikä uskaltaa sopia treffejä. Välisoitto voi siis olla hankala tilanne.

Mikä ratkaisu on? Uskon, että monet jotka etsivät vakavissaan kumppania ovat valmiita kompromisoimaan. Jos pitää toisesta todella paljon, kaiken ei tarvitse tapahtua tietyn kaavan mukaan; tärkeintä on, että jatkaa seurustelua ja suhteen kehitystä. Uskon siksi, että meidän on tultava paremmiksi kertomaan miten ajattelemme ja mitä tunnemme. Ehkä suutelin sinua vaikket ollut valmis siihen. Ok, siinä tapauksessa luin tilanteen väärin – sori, voimmeko aloittaa alusta?

Ihmettelit ehkä kauan treffien jälkeen jotain mitä sanoin, joka kuulosti mielestäsi oudolta. Kysy siinä tapauksessa minulta, niin selvitämme mitä tapahtui. Käytin ehkä vain vääriä sanoja tai sitten sanoin jotain mitä et voi hyväksyä. Jos näin on, on luonnollista sanoa hyvästit. Olisi todella harmi jos väärinkäsitys johtaisi suhteen loppuun. Onko teillä vinkkejä miten voi välttää että potentiaaliset hyvät treffit vain “valuvat hiekkaan”? Mitä kokemuksia teillä on? 


Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta tai blogista? Tai ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!
dating


There are no comments

Add yours