aire-en-las-ruedas-del-auto

Treffeillä ei aina mene niin kuin oli suunnitellut

Yhtäkkiä joudumme treffeille joilla kaikki menee pieleen. Katastrofitreffit. Näitä treffejä joutuu kokemaan välillä eikä siinä ole mitään outoa. Vaikka se juuri silloin ei ole niin mukavaa, treffeistä voi tulla hauska muisto myöhemmin. On kuitenkin olemassa tilanteita joita kannattaa välttää niin ettei joudu väärän henkilön kanssa väärän paikkaan.

Väärät puheenaiheet voivat pilata treffit, kuten myös kakkaavat linnut tai ihan erilaiset ihmistyypit…

Näin vältät pahimmat treffiansat:

  • Varmistakaa tiedot toisitanne ennen treffejä – Vaikka teidän ei tarvitsekaan viestitellä monta päivää ennen treffejä, yritä kuitenkin lukea hänen viesteistään minkälainen hän on ja mistä ette ole samaa mieltä. Se voivat olla merkki siitä, että ette sovi yhteen.
  • Älä hyppää tuntemattoman autoon – Seikkailut voivat olla jännittäviä, mutta tavatkaa mielummin yleisellä paikalla jossa tunnette molemmat olonne mukaviksi.
  • Älkää syökö tacoja – Tai muuta tahmaista ruokaa josta voi saada huonon hengityksen tai vatsavaivoja.
  • Juokaa riittävät paljon – Vaikkakin alkoholi voi rentouttaa, ota varovasti alkoholin kanssa treffeillä sekä itsesi että deittisi vuoksi. Kuten me kaikki tiedämme harkintakykymme muuttuu kun humallumme josta voi seurata tilanteita joita emme toivoneet.
  • Pakkaa mukaan varavaatteita – Kaatosade, muut säämuutokset, ruoka joka ei halua pysyä lautasella, ilkeät linnut tai pitkät treffit. Joka tapauksessa läikät eivät saa pilata treffejä. Jotta tuntisit olosi varmemmaksi pakkaa mukaan varavaatteita!
  • Älä odota liikoja – Treffit ovat harvoin kuten toivoi niiden olevan, joten älä odota liikoja vaan rentoudu ja pidä hauskaa!

 

Miten sinä vältät pahimmat “treffiansat”?

dating


There are no comments

Add yours