skaermavbild-2016-11-21-kl-18-30-40

Täydelliset hyvästit treffeillä?

Minuutit ennen ensimmäisiä treffejä ovat monet mielestä jännittäviä. Treffeillä voi rentoutua ennen seuraavaa jännittävää hetkeä: hyvästejä. Silloin saat nimittäin ensimmäisen käsityksen siitä, mitä mieltä hän on sinusta. Mutta miltä täydelliset hyvästit näyttävät?

Treffit voi jakaa moneen osaan. Treffien loppu voi olla latautunut ja siksi siitä voi olla kiinnostavaa keskustella. Minun, ja sinkkukaverieni, kokemuksien mukaan treffit loppuvat usein “miten sattuu” – yhtäkkiä treffit ovat kestäneet monta tuntia ja nyt kumpikaan ei tiedä mitä nyt tapahtuu. “Halasiko hän minua niin varovaisesti näyttääkseen etten ole kiinnostava hänelle?”, “miten hän korosti sanaa ‘mukavaa’? Oliko treffit VAIN mukavat eikä sen enempää?”.

 

Olen vuosien varrella kokenut monta eri tapaa miten treffeillä sanotaan hyvästit. Jotkut ovat asiallisia ja rauhallisia, kun taas toiset ovat henkilökohtaisia ja haluavat heti sopia seuraavat treffit. Joskus on helppo huomata että toinen on kiinnostunut ja joskus tilanne voi olla päinvastainen. Toisaalta kukaan ei ole koskaan sanonut että treffit olivat kamalat, vaikkakin ne ovat olleet.

Päätelmäni on, että ei ole olemassa täydellisiä hyvästejä jotka sopivat kaikille, vaan hyvästit riippuvat henkilöllisyyksistämme. Henkilö joka aina haluaa olla varma kaikesta haluaa luultavasti että sovitte heti milloin seuraavat treffit ovat. Toinen, joka on tottunut olemaan yksin, tarvitsee aikaa treffien sulattamiseen. Entä miten suhtaudumme fyysiseen kontaktiin? Mitä esimerkiksi halaus tarkoittaa? Siitä monet voivat olla eri mieltä ja uskon siksi ettei hyvästejä kannata “ylianalysoida”, sillä ennen kuin tuntee toisen kunnolla, on vaikea tulkita hänen käyttäytymistään, varsinkin jos hän on aivan erilainen kuin sinä itse.

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours

Post a new comment