kissing

Seksiä ensimmäisillä treffeillä?

Tämä on kysymys jota moni kysyy itseltään. Vaikka monet meistä haluavat vaikuttaa moderneilta ja fiksuilta, meillä voi olla vanhoja “totuuksia” päässä ja ennakkoluuloja joista meidän on vaikea päästä eroon – esimerkiksi että saa  harrastaa seksiä aikasintaan esim. kolmansilla treffeillä.

Mielipiteet jotka olen kuullut naisilta ja miehiltä ovat usein tämänlaisia:

– Kaikki saavat tietenkin tehdä kuten haluavat, mutta henkilökohtaisesti en koskaan harrastaisi seksiä ensimmäisillä treffeillä, en varsinkaan jos etsin vakavaa suhdetta. 

Olen myös kuullut tämän klassikon usein:

– Jos harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä paljastaa kaiken kerralla. Kaikki mystisyys ja jännistys häviää. On parempi jos on jotain josta unelmoida. 

Tuntuu kuin joidenkin mielestä seksi on jotain niin likaista ettei henkilöä oikein voi arvostaa sen jälkeen. 

Mutta miksi he ovat sitä mieltä? Johtuuko se vanhoista ennakkoluuloista? Vai meidän (ja median) käsityksistä mikä on romanttista? Olen itse hyvä esimerkki siitä, että voi aloittaa vakavan suhteen “one night standin” jälkeen. Se ei ehkä ole tarina jonka haluaa kertoa tuleville lapsilleen, mutta entä sitten? Loppujen lopuksihan kaksi henkilöä ovat tavanneet ja rakastuneet, mikä on mahtavaa. Jos klikkaa jonkun kanssa, ei sillä pitäisi olla mitään väliä miten on tavannut hänet ja minkälaiset ensimmäiset treffit olivat. Ihan sama jos te olitte vain kahvilassa tai jos te lopulta menitte kotiin yhdessä ja harrastitte seksiä. Tärkeintä on, että teillä on hauskaa, vai mitä?

Nyt olen todella kiinnostunut tietämään mitä mieltä te olette! Seksiä ensimmäisillä treffeillä – kyllä vai ei?

dating


There are no comments

Add yours