40

Näin pääset treffeille juhannusflirttisi kanssa!

Juhannus on ihana juhlailta ja sen taianomainen tunnelma on saanut monta löytämään juhannusflirtin. Se johtaa usein hienoihin muistoihin, mutta liian harvoin treffeihin.

Harmi, vai mitä? Etsimme suurimman osan vuodesta sitä oikeaa ja kun löydämme jonkun jonka seurassa saamme perhosia vatsaan emme ota tilannetta hyväksemme ja tutki mihin kesäflirttimme voisi viedä.

Jotta välttäisit sen tilanteen olemme listanneet tärkeimmät asiat mitä kannatta miettiä Juhannuksena.

6 TÄRKEÄÄ ASIAA MUISTAA NIIN ETTÄ SAAT VARMASTI KESÄTREFFIT

  • Muista 1: Ole avoin – Mitä tahansa voi tapahtua juhannusyönä! Pyhinä joita vietetämme kavereiden kanssa olemme usein erityisen iloisia, joten nauti sponttaanisuudestasi Juhannuksena ja ole avoin mahdolliselle flirtille!
  • Muista 2: On ok flirttailla – ”Mutta hänhän on naapurini kaverin serkku…?” Skarppia, ei tekosyitä! Mietimme usein liian paljon mitä muut ajattelevat. Asumme pienessä maassa, oleta siis aina että joku tuntee aina jonkun… Niin, ymmärrätte varmaan pointtini. Saa flirttaille, se on ihan ok.
  • Muista 3: Iske vähemmän – Kun olet kiinnostunut henkilöstä jonka olet tavannut juhannusjuhlassa, lopeta iskeminen ja ala puhua rennoista mutta syvistä puheenaiheista. Kun iskemme klassisin tavoin, kaikki menee yleensä vain pieleen. Rentoudu ja anna keskustelun viedä minne vie.
  • Muista 4: Viettäkää aikaa yksin – Juhannusjuhlissa on yleensä vaikea löytää paikka tai aikaa keskustella kahdestaan. Yrittäkää löytää aikaa vain toisillenne, menkää kävelylle tai keksikää tekemistä puoleksi tunniksi vain teille. (HUOM! Muista takki, Juhannuksena on harvoin lämmin ja usein sataa.)
  • Muista 5: Näytä että haluat tavata hänet taas – Ajattelemme usein että “miksi pilata hyvä muisto ihanalta illalta?”. Näin on huono ajatella. Silloin pelkuri meissä puhuu! Teidän täytyy tietenkin tutkia juhannustunteitanne myöhemmin! Jos haluat tavata hänet taas, sano se hänelle.
  • Muista 6: Kerro Happy-nimimerkkisi – …tai muu yhteystieto niin että voitte pitää yhteyttä Juhannuksen jälkeen.

Miten sinä teet niin että varmasti pääset treffeille Juhannuksen jälkeen?

dating


There are no comments

Add yours