5423337

Löydä mitä arvostat eniten

Olen muuttanut suurehkosta kaupungista maalle, muutama sata kilometriä. Aion kokeilla jos viihdyn aikuisena maatilalla jossa vartuin. Tai jos kaipaan liian paljon takaisin kaupunkiin. Olen viime viikon aikana nauttinut ihanista kesäpäivistä vapaudessa. Toimistoni on edelleen kaupungissa, joten matkustan sinne välillä. Kaksi ihan erilaista ympäristöä, mutta viihdyn hyvin molemmissa. Joten kumman valitsen?

Tunnen aika samoin suhteissa. Jotkut tietävät tarkkaan mitä he etsivät, mutta koska olen niin joustava (tai miksi sitä nyt kutsuisi…), minun on vaikea tietää mitä etsin. Pidän monenlaisista henkilöistä. Tykkään itsenäisistä jotka haluavat aikaa omille harrastuksilleen, mutta toisaaltahan suhteiden pointti on että kokee elämyksiä yhdessä.

Olen tottunut olemaan yksin, eikä minulla ole suurta tarvetta puhua paljon ja siksi pidän yleensä vähän hiljaisemmista henkilöistä. Pidän kuitenkin myös syvistä ja kiinnostavista keskusteluista. Ja silloin kumppanin on pidettävä puhumisesta. Voin keksiä vaikka kuinka monta samanlaista esimerkkiä.

Voisi ehkä luulla että minulla tämän takia on vaikka kuinka monta mahdollista kumppania joista valita. Periaatteessa kyllä, mutta käytännössä ei. Koska en oikein tiedä mitä etsin, olen joskus ymmälläni. Etsin kaikkialta, mutta en kuitenkaan mistään.

Luulen että minun on ymmärrettävä mitä ominaisuuksia arvostan eniten, sillä kaikki ominaisuudet eivät mahdu yhteen ihmiseen. Tähän voi mennä kauan aikaa, mutta uskon että se silti kannattaa. Voi esimerkiksi aloittaa miettimällä hyviä ja huonoja puolia, vähän kuten kun muuttaa – maalla tuntee olonsa vapaaksi, on valoisaa ja luonto on lähellä. Mutta on pitkä matka kauppoihin, paljon pihatöitä ja täytyy pitää taloa ja pihaa kunnossa ja talvisin voi sataa niin paljon lunta ettei voi ajaa teitä pitkin. Kaupungissa ei ole näitä ongelmia ja on monta kauppaa joista valita jotka sitä paitsi ovat lähellä. Toisaalta asunto kaupungissa voi olla tylsä paikka kesällä: sisällä voi olla liian lämmintä ja ahdistavaa.

Nyt maalla asuminen voittaa kaupungissa, vapauden takia. Rakkaudessa on sensijaan vaikeampi päättää, koska silloinhan on kaksi jotka päättävät ja tuntevat. Mutta se, että tietää mitä haluaa on hyvä alku.

nätdejting

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours