hoh

Kysy parisuhdeasiantuntijoilta!

Miltä ihan oma asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi rakkaudesta, deittailusta ja suhteista, kuulostaa? Nyt löydät hänet blogistamme! Olemme valinneet kaksi taitavaa ammattilaista jotka tekevät blogistamme vielä paremman, tärkeämmän ja terävämmän. Happy Pancake:in parisuhdeasiantuntijat ovat Håkan Mattsson ja Helena Johansson!

Onko sinulla kysymyksiä heille? Voit myös lähettää nimettömän kysymyksen. Lähetä viesti Håkanille ja Helenalle osoitteeseen [email protected]! Kysymykset ja vastaukset löydät TÄÄLTÄ.

 

HÅKAN MATTSSON

Håkan HappyPancake

Håkan on sertifioitu pariterapeutti ja kirjoittaja, jolla on oma yksityinen vastaanotto Tukholmassa. Työssään hän tapaa yksittäisiä henkilöitä, pareja, vanhempia, lapsia ja nuoria eri elämänkriiseissä. Ongelmat liittyvät usein pettämiseen ja muihin petoksiin, luottamisen puutteeseen ja kommunikointiongelmiin. Håkan on kokenut paljon, mm. eron, “bonuslapsia” ja kaikkea mitä uuteen suhteeseen liittyy. Håkan luennoi ja pitää kursseja suhteista ja kouluttautuu nyt seksologiksi Göteborgin yliopistossa. Hänellä on myös kokemusta HBTQ-kysymyksistä. Vapaa-ajallaan Håkan on mökillään Etelä-Gotlannilla. Hän pitää lukemisesta, kirjoittamisesta, perheen ja ystävien kanssa olemisesta, melomisesta kajakilla, vaeltamisesta tuntureilla ja retkiluistelemisesta.

HELENA JOHANSSON

Helena HappyPancakeHelenalla on psykologi jolla on yksityinen vastaanotto Malmössä. Hän on niin kauan kuin hän muistaa ollut kiinnostunut siitä miten ihminen toimii ja miksi me reagoimme niin kuin me reagoimme tietyissä tilanteissa. Työssään hän tapaa ihmisiä jotka ovat kokeneet mm. eroja, pettämistä, yksinäisyyttä, kommunikaatio-ongelmia ja seksuaalisia ongelmia. Helena tapaa työssään sekä lapsia ja nuoria, että aikuisia. Hän pitää vaeltamisesta kesällä ja hiihtämisestä talvella. Muuten hän viettää mieluiten aikaa hänen miehensä ja vauvansa kanssa, käy hot yoga:ssa ja kuuntelee podcasteja.

relationsexperter nätdejting

LÄHETÄ VIESTI OSOITTEESEEN: [email protected]

Håkan ja Helena vastaavat kysymyksiinne suhteista keskiviikkoisin. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan täällä blogissa ja he tekevät parhaansa pystyäkseen vastaamaan niin moneen kysymykseen kuin mahdollista.

dating


There are 2 comments

Add yours
  1. renais

    Onko matka este suhteen luomiselle ? Minusta ei. Millä sen saa toiselle meneen perille ? Ensimmäisen kerran elämässä olen löytänyt ihmisen, joka kolahti heti ekalla kertaa, niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin minuun ja ikää minulla on jo 62. Hänkin oli sitä mieltä, että olemme niin samankaltaisia ajatuksiltamme ja elämästä yleensä, mutta matka. Ei kannata sen takia suhdetta alkaa rakentaa ! Juttelemme, siis minä otan yhteyden häneen, kerran viikossa. Hän on ilahtunut soitostani, kuulen sen äänensävystä. Olen yrittänyt pitää matalaa profiilia ja jutellut niitä näitä, jotta en ahdistaisi häntä. En vaan saa häntä mielestäni, hän hiipii uniini ja arkeeni. Minusta rakkaus on tahtotila, jonka eteen molempien on tehtävä töitä, jotta sen voi saavuttaa. Tällä iällä, rakkautta ei kannata heittää menemään pikku esteiden takia.

  2. Leenuliini

    Vastaan, vaikka minulta ei kysyttykään :). Matka voi olla este tai sitten ei, riippuu tilanteesta, kilometreistä sekä ajankäytöstä. Esim. itsekin olen jo kypsässä iässä, mutta erittäin vahvasti työelämässä mukana. Minulla ei yksinkertaisesti olisi aikaa lähteä viikonlopuksi jonnekin 200- 500 km päähän, varsinkaan jos joutuisin ajamaan sen matkan autolla (talvi ym.) – siinä kuluisi useampi tunti. Helpompi olisi lentää (jos on yhteyksiä), mutta nuo kaikki vaihtoehdot myös maksavat.

    Toinen vaihtoehto on, että kumppaniehdokas tulee minun luokseni, mutta sekin voi sotkea suunnitelmia (muu sosiaalinen elämä ja mahdollinen työelämä). Itse teen töitä usein myös viikonloppuina. Jos matkaa on liikaa, toimin niin kuin sinunkin ihastukseksi ja sanon, että en halua rakentaa suhdetta välimatkan takia. Se on helppoa siinä vaiheessa, kun ei ole vielä kehittynyt tunteita toista kohtaan. Ilmeisesti olette kuitenkin tavanneet? Jos olette tavanneet niin hänen pitäisi uskaltaa avautua sen verran, että kertoisi, mitä tunteita sinä hänessä herätit. Jos et herättänyt muita kuin ystävyyden/kaveruuden tunteita, niin…

    Tottakai hän on ilahtunut soitoistasi, juttuseuraa on aina kiva saada, jos on yksinäinen (aika monet meistä vanhemmista sinkuista ovat). Ja varsinkin hyvää juttuseuraa. Rakkaus ei ole tahtotila, se syttyy joko molemmille tai vain toiselle, mutta sitten, kun se on molemmilla syttynyt, sitä pitää vaalia myös tahtomalla. Kaikkea hyvää teille, toivottavasti onnistuu.


Post a new comment