3518d50d5a49f217a53466f8e0667f6a-e1435664274901

10 asiaa jotka saavat suhteen toimimaan (pitkään)

Ei riitä että löydät prinssisi tai prinsessasi, hänen täytyy myös tahtoa olla kanssasi pitkään. Tässä kymmenen vinkkiä jotka voivat auttaa teitä niin että suhteestanne tulee pitkä. 

NÄYTÄ ETTÄ OLET KIITOLLINEN

Sen sijaan että huokaisit kovaan ääneen kun kumppanisi ei ole tyhjentänyt tiskikonetta, yritä löytää positiivisia asioita joita hän on tehnyt. Näytä ettei rakkaus ole mielestäsi itsestäänselvyys ja kerro kumppanillesi usein mistä olet kiitollinen. On helppo jäädä kiinni vanhoihin rutiineihin ja vain nähdä kumppanin huonot puolet, mutta se ei todellakaan tee suhteesta vahvempaa!

OLE HAAVOITTUVAINEN

On pelottavaa päästää toinen todella lähelle ja näyttää olevansa haavoittuvainen, mutta jos et tee sitä, ette voi saada intiimiä ja läheistä suhdetta. Kerro kokemuksistasi elämässäsi jotka ovat tehneet sinusta sinut – sekä huonoista että hyvistä kokemuksista. Uskalla pyytää lohdutusta ja tukea kun sinulla on huono päivä.

0f2ea9ab16f9e26aa468f317c12404c9

SINULLA TÄYTYY OLLA OMA ELÄMÄ (JA NIIN MYÖS KUMPPANILLASI!)

Kun olet ihanan ensirakastunut sinun on helppo unohtaa että sinulla oli elämä ennen kun löysit kumppanisi, mutta on vaarallista olla liian pitkään rakkauskuplassa. Kaverisi voivat kyllästyä sinuun ja käyttäytymiseesi ja ette kumppanisi kanssa ehdi koskaan kaivata toisianne. Vaikka haluaisit vain jäädä kotiin kumppanisi kanssa kuudennessadasneljäs ilta putkeen, pakota itsesi ulos. Suhteenne voi siitä hyvin!

641696ce7100f9e58030aa03d7365f1d

VALITSE TAISTELUSI

Jos olette muuttaneet yhteen, koette varmasti tilanteita joissa hermonne ovat keotuksella. Teillä ehkä on eri iltarutiinit, näkemys siivouksesta tai siitä jos voipakettiin saa jättää veitsen vai ei. Joistakin asioista kannattaa jutella, kun taas toisista ei. Hyväksy että olette erilaisia ja valitse mitkä taistelut kannattaa ottaa.

3b6454c8fae5d3c67fedc7cef1431072

ÄLÄ LOPETA DEITTAILUA

Alussa on helppoa nähdä vaivaa hauskojen aktiviteettien keksimiseen, mutta kun teistä tulee pari, voitte helposti unohtaa mitä kaikkea treffeillä voi keksiä. On tietenkin ihana ottaa rennosti verkkareissa, mutta yrittäkää mennä treffeille kerran viikossa. Treffien ei tarvitse olla monimutkaisia, voitte vaikka vain pukeutua juhlavaatteisiin kun syötte illallista kotona ja avata pullon viiniä. Se on ihana tapa kokea seurustelun alkuvaiheen kipinä!

57c66013f6a5b642f30b0d80f9650eec

NAURAKAA YHDESSÄ

Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta parit jotka nauravat paljon yhdessä, selviävät myös useammin suhteen haasteista. Onko siitä pitkä aika kun viimeksi teitte jotain hauskaa yhdessä? Voi riittää että kaivatte esiin hauskan pelin tai näette yhdessä komedian. Älkää lopettako lapsellisena olemista, kutittakaa toisianne tai painikaa lattialla. Elämä on tarpeeksi vakavaa muutenkin.

KYSY ENEMMÄN!

Yksinkertainen ja kiinnostava kysymys kumppanisi päivästä on tapa näyttää että olet kiinnostunut hänestä. On helppo lopettaa kysyä kysymyksiä kun tuntuu että tuntee kumppaninsa riittävän hyvin, mutta jos lopetatte puhumisen, suhteenne kuolee. Harjoittele kuuntelemista ilman että keskeytät ja viettäkää aikaa yhdessä ilman telkkaria tai kännyköitä.

f94b80c573537bda1b91217000fa4aea

HIKOILKAA YHDESSÄ

Voitte treenata yhdessä monesta eri syystä: pysytte hyvässä kunnossa ja on hauskaa ja seksikästä hikoilla yhdessä. Teistä tulee läheisempiä ja voitte tsempata toisianne. Jos ette halua mennä salille yhdessä, voitte vaikka mennä lenkille tai salsa- tai kiipelytunnille yhdessä.

YHTEINEN MAALI VOI AUTTAA

Kun näette teidät “teinä” ettekä “minuna”, luotte yhteisen suunnitelman ja tulevaisuuden. Teillä voi olla sekä pieniä että isoja maaleja joista päätätte yhdessä – voitte vaikka sopia lontoonmatkasta tai mökin ostamisesta saaristosta.

9b2e7cf7d95680a8fbc41fc1fd28a390

HARRASTAKAA USEAMMIN SEKSIÄ!

Aina ei tee mieli kun on väsynyt ja stressaantunut, mutta läheisyys suhteessa tuo teidät yhteen. Voitte myös halailla, pussailla ja hieroa toisianne. Muista että seksi usein saa vartalon haluamaan lisää, sillä “vartalo herää henkiin”, joten seuraavan kerran kun haluat vain kääntyä ja laittaa korvatulpat korviin: give it a try!

love

dating


There are no comments

Add yours