gitarr

Valitse hänet joka saa sinut tuntemaan saaliiksi

Joskus uskon että keskitymme liian paljon tulevaan kumppaniimme emmekä siihen miten itse muutumme kun seurustelemme hänen kanssaan. Haluamme löytää jonkun joka sopii kriteereihimme, mutta miten usein kysymme itseltämme “miten hän saa MINUT tuntemaan?”?

Voin olla tylsä, outo, tyhmä ja ruma. Tai kaunis, hauska, viisas ja ihanan hullu – riippuen siitä kuka kuvailee minua. En tiedä miten te näette itsenne, mutta minä olen kameleontti joka muuttuu riippuen siitä kenen kanssa olen. Voin olla sekä hän joka saa kaikki nauramaan illallisilla, tai hän joka ei sano mitään ja hikoilee kuin sika ja haluaa vain mennä kotiin. Jotkut saavat parhaat puoleni esiin ja toiset huonoimmat puoleni. Kun haluan löytää kumppanin haluan tietenkin että hän saa minut tuntemaan kauniiksi, viisaaksi ja hauskaksi. En ole varma mikä on “oikea minä”, mutta sillä ei mielestäni ole väliä. Et (valitettavasti) voi päättää ketkä ovat kolleegoitasi tai perheenjäseniäsi, mutta voit yrittää valita kumppanin joka saa sinut tuntemaan saaliiksi.

Kuvittele että olet suhteessa jossa sinua ei arvosteta vaan jossa arvoasi vähennetään. Jossa kumppanisi ärsyyntyy humorintajustasi/vaatteistasi/ruokatapoistasi/harrastuksistasi. Pari vuotta tässä suhteessa ja et enää tiedä kuka olet. Itsetuntosi on pilalla etkä usko että voit koskaan tavata henkilöä joka rakastaa sinua oikeasti. Vertaa tätä suhdetta suhteeseen jossa kumppanisi nauraa vitseillesi, kehuu tyyliäsi ja saa sinut tuntemaan Einsteiniksi kun puhutte vakavia. Olet sama henkilö molemmissa suhteissa, mutta käyttäydyt eri tavoin riippuen kumppanistasi. Tämä voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä monelle, mutta voi olla hyvä miettä sitä. Saako hän jonka kanssa seurustelet sinut tuntemaan rumaksi – silloin hän ei ehkä ole elämäsi rakkaus, miten hyvännäköinen tai viisas hän onkaan.

love love

Oletko samaa mieltä? Kommentoi! 

dating


There are no comments

Add yours