large-33

“Poikaystäväni on ärsyyntynyt koska en ole poistanut nettideittiprofiiliani”

Hei,

Poikaystäväni, jonka tapasin puolivuotta sitten, on ärsyyntynyt koska minulla on jäljellä profiilini happypancakeissä. Minusta se on vain hauska juttu, tapa tavata uusia kavereita. Hän on epävarma eikä tiedä mikä suhteeni häneen on. Mitä minun pitäisi tehdä?

HÅKAN VASTAA:

Hei,

Kiitos viestistäsi. Luottamus on todella tärkeää suhteissa. Usko että olet siellä kun tarvitsen sinua ja saan rakkautta ja turvaa sinulta. Jos koen että hän jonka kanssa seurustelen ei ole luonani kun tarvitsen häntä, luottamukseni kärsii joka voi aiheuttaa ongelmia. Silloin voi olla vaikea rakentaa suhdetta. Luottamus tarkoittaa eri asoioita eri henkilöille ja eri kokemuksemme elämässä vaikuttaa luottamustamme.  Jotkut kasvavat ympäristössä jossa saa rakkaudenosotuksia koko ajan ja olo että on turvassa on itsestäänselvyys. He ovat hyvin valmistuneita elämän haasteisiin. Toiset eivät ole saaneet yhtä paljon rakkautta eivätkä turva ei ole heille itsestäänselvyys. Heillä eivät ole yhtä hyvin valmistuneita elämän haasteisiin ja heidän voi olla vaikeampi luottaa ihmisiin. Oletko luonani kun tarvitsen sinua, vai et? Ei ole olemassa sääntöjä miten suhtautua luottamukseen ja me kaikki koemme luottamuksen eri tavoin.

Suhteiden alussa on siksi tärkeää rakentaa luottamusta. Kun suhde syvenee ja luottamus kasvaa, voimme “päästää irti” toisistamme enemmän. Sinun näkökulmastasi vaikuttaa kuten sinusta on itsestäänselvää että et ole poistanut profiiliasi Happy pancakeillä, mutta että olet samaan aikaan suhteessa. Toiset, esim. poikaystäväsi, ajattelee päinvastoin: jos aloittaa suhteen, poistaa profiilinsa nettideittisivuilta. Joka tapauksessa suhteeseenne on nyt ilmentynyt luottamuksen puute. Teillä on siis eri mielipiteet siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. En halua neuvoa sinua poistamaan profiilisi, mutta haluan että mietit miltä sinusta tuntuisi jos tilanne olisi päinvastainen, jos poikaystävälläsi olisi aktiivi profiili nettideittisivustolla vaikka sinä et haluaisi että hänellä olisi. Voit myös miettiä etsitkö todella ystäviä, vai etkö ole poistanut profiiliasi koska haluat varmistaa että sinulla on joku muu jos eroatte poikaystäväsi kanssa?

Tärkeintä kaikissa suhteissa, ja josta olen kirjoittanut monta kertaa aikaisemmin, on kommunikaatio. Pitää pystyä kuuntelemaan ja pitää osata nähdä eri asioita toisen näkökulmasta.

Välillä suhteet eivät mene eteenpäin ja seisovat paikallaan. Sen sijaan että ottaisimme suhteestamme kaiken ilon irti, etsimme hätäteitä ettei meidän tarvitsisi erota.

Onnea suhteeseenne,
Håkan

dating


There are no comments

Add yours