singelmamma-dejting

“Onko vaikeampaa löytää kumppani jos on lapsia?”

Hei!
Onko yleensä vaikeampaa löytää se oikea jos on lapsi(a)? Olen deittaillut aika monen miehen kanssa viime vuosina, mutta useimmissa tapauksissa olemme asuneet liian kaukana toisistamme ja suhde ei siksi ole kehittynyt vakavammaksi. Varsinkin jos molemmilla on lapsia. 

Etäsuhde 10-15 vuoden ajan ei vaikuta niin uskottavalta eikä myöskään ole niin helppoa löytää joku jolla ei ole lapsia, sillä he eivät yleensä halua seurustella henkilön kanssa jolla on lapsia. Kaupunkini “valikoima” sinkkuja ei ole niin suuri enkä tiedä mitä tehdä. On joko vaikea jatkaa seurustelua koska ei ehdi mennä treffeille koska lapset on joko minun luonani silloin tai hänen lapset hänen luonaan…

/S

 

HÅKAN VASTAA:

Hei,

En usko että lapset voivat olla syy miksei löydä henkilöä johon rakastua. Sen sijaan lapset ovat seikka johon pitää suhtautua kun aloittaa uuden rakkaussuhteen. Silloin ei enää ole kyse vain SINUSTA ja MINUSTA. Lapset ovat myös osa vanhempien elämää ja siksi vanhempien on ajateltava lapsiaan kun he tekevät suuria päätöksiä. Siksi voi tuntua vaikeammalta löytää joku jos on lapsia, koska haluaa myös että lapset ovat onnellisia. Tätä palapeliä voi olla vaikea ratkaista ja joskus keskitymme enemmän sen oikean löytämiseen kuin lapsiemme tarpeisiin. Ei ole mahdotonta etteivät lapsesi pidä uudesta kumppanistasi.

Hän jonka kanssa alat seurustella voi myös tuntea että hän on poisvalittu koska lapsesi ovat tärkeämpiä sinulle. Tai teillä ei ehkä ole niin paljon aikaa laittaa suhteeseen kuin uusi suhde tarvitsee. Voi myös olla työlästä yrittää miellyttää kaikkia (lapsiasi ja kumppaniasi) ja kaikkien tarpeita.

Kokemuksieni mukaan monet tapaamani henkilöt ovat onnistuneet yhdistämään uuden suhteen ja lapsia. Et kirjoita miten vanhoja lapsesi ovat, mutta lasten iät voivat vaikuttaa miten usein voit mennä treffeille ja miten nopeasti uusi suhde voi kehittyä. Jos mielestäsi nyt on oikea aika löytää joku, mieti mitkä ovat isoimmat esteet siihen. Olemme usein itse suurimmat kriitikkomme, ja sanomme itsellemme ettei se tule toimimaan. Jos uskallamme venyttää rajojamme ja kokeilla jotain uutta, voimme saada energiaa siitä ja tuntea itsemme eloisammiksi. Voit esimerkiksi haastaa itsesi aloittamaan etäsuhteen. Jos uskallat kokeilla jotain uutta, voit ymmärtää että se jonka luulit olevan mahdotonta onkin mahdollista.

Onnea,
Håkan

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. karkkinen

    tämä ainakin sivuaa aihetta, koska itse olen eronnut lapsen isästä kohta vuosi sitten. Vaikka olen profiilin tehnyt deittisivustolle niin en ole varma haluanko edes uutta suhdetta. Toki parisuhteelta saisi paljon, mutta tällä hetkellä tuntuu tärkeämmältä olla lapsen kanssa (hän on 2-vuotias). Kävi mielessä, että jääköhän tämä pysyväksi mielentilaksi, koska nautin enemmän olostani yh-äitinä kuin mitä ajatuksesta parisuhteesta.


Post a new comment