deitti

Nettideittailijan 7 arkkityyppiä

1. Mysteerityyppi

Mies tai nainen, joka kokee, että paras lähestymistapa on kryptinen viesti, josta on vaikea saada selvää. Hän aloittaa keskustelun esimerkiksi sanoilla “porkkana” tai rintintin”. Metodi toimii, koska tyypiltä on pakko kysyä, mitä h*lvettiä hän tarkoittaa. Porkkana saattaakin olla vuosisadan rakkaustarinan alku.

Hän on deittinä: hyvä keskustelija.

2. Camouflage

Camouflage-tyyppi on profiilikuvassaan naamioitunut metsien soturiksi tai soturitariksi. Kun olet ensin löytänyt hyvin maastoutuneen tyypin kuvasta, tee parhaasi päätelläksesi, onko asu vitsi vai oikea arkiasu. Riippuen vastauksesta ja siitä, mitä haet (ja siitä, löydätkö tyypin kuvasta), tämä tyyppi saattaa olla täydellinen nettideitti sinulle.

Hän on deittinä: aina yllätyksellinen.

3. Superaktiivi

Tyyppi, jonka jokaisessa profiilikuvassa aukeaa henkeäsalpaava extremeurheilumaisema. Tarkista ettei tyyppi ole vain urheilumerkin mainos. Jos ei, käy kimppuun. Tyypissä parasta on se, että hän sopii paitsi kaltaiselleen, myös sellaiselle, joka kaipaa kumppanilta personal trainerin ja/tai elämäntapavalmentajan ominaisuuksia.

Hän on deittinä: mukaansatempaava.

4. Nopean toiminnan tyyppi

Tämä kaveri ei ole kiinnostunut chattailusta tai kirjeenvaihdosta. Hän ei halua tekstata ja pitkittää jännitystä – se on hänen mielestään turhaa. Hän on kärsimätön flirttailussa ja arvostaa suoraa toimintaa: oikean kemian tuntee kyllä, kun tavataan. Jos et heti vastaa hänen treffipyyntöihinsä, hän turhautuu ja siirtyy eteenpäin, joten jos olet kiinnostunut, nappaa kiinni.

Hän on deittinä: suora ja mutkaton.

5. Etana

Nopean toiminnan tyypin täysi vastakohta. Pitää tekstiflirttailusta, chateista ja ehkä puhelinkeskusteluistakin, mutta välttelee tapaamista viimeiseen asti. Etana on tarinankertoja ja tyyppi, jota ei pinnallisuus kiinnosta. Hän haluaa tutustua deittiinsä ennen tämän tapaamista ja ihastua tekstiin, ääneen ja luonteeseen. Jos haluat edetä hitaasti, on hän varma valinta.

Hän on deittinä: stimuloiva.

6. Runoilija

Runoilija on kaunopuheinen, lahjakas kirjoittaja, joka elää mielellään tähtipölyn, huumaavien tuoksujen ja samettia muistuttavien ruusun terälehtien maailmassa. Ainakin mieluummin kuin maailmassa, jossa valitetaan alati lopussa olevista älylaitteiden akuista ja läikytetään olutta tanssilattialla. Jos olet kiinnostunut fantasiasta, tämä tyyppi on sinulle oikea. Jos rakastat inhorealismia, siirry eteenpäin.

Hän on deittinä: romantikko.

7. Tuttu

Lähes jokainen on joskus tavannut deittipalvelussa jonkun tuttunsa. Jos tyyppi on eksäsi tai sukulaisesi, siirry eteenpäin. Tuttu on sen sijaan hyvää laatua, jos hän on etäinen tuttava tai vanha kaveri, josta olet jo ollut tai voisit joskus olla kiinnostunut. Plussaa tutussa ihmisessä on myös se, että keskustelun voi aloittaa huumorilla ja rennosti: “Muistatko sen alakoulun ulkoseinässä olleen kirkkovenegraffitin? Minä tein sen.”

Hän on deittinä: turvallinen.

dating


There are no comments

Add yours