komma-oever-otrohet-relation

Näin pääset yli pettämisestä

Muistan sen kuin eilisen. Hän oli mennyt nukkumaan ja minä häärin keittiössä. Tein voileivän ja join lasin maitoa. Yhtäkkiä minulle tapahtui jotain jota en oikein voi selittää. Tuntui kuin käteni olisi automaattisesti kurottanut hänen puhelimeensa joka oli keittiön pöydällä. En ollut koskaan aiemmin enkä nyt jälkeenpäinkään lukenut toisen tekstareita, mutta nyt tein sen.

Luin viestin monta kertaa ilman että ymmärsin. Aivoni yritti keksia eri selityksiä. Oliko hän lainannut puhelintansa kaverille? Vai oliko se vitsi? Väärään numeroon lähetetty viesti? Mutta ei, se ei vain ollut se yksi viesti vaan kymmenen, viisitoista samalta henkilöltä. Yksityiskohtaisesti selitetty mitä hän halusi tehdä poikaystävälleni.

Poikaystävälläni oli aina niin hyviä selityksiä kaikelle: hän oli myyjä ja uskomattoman hyvä välttämään kaikki hankalat tilanteet. Kun ryntäsin makuuhuoneeseen hänen puhelimen kanssa hän ei keksinyt selityksiä, hän oli varmaan liian uninen siihen. He olivat tavanneet matkalla pari vuotta aikaisemmin. He olivat äskettäin alkaneet lähetellä viestejä toisilleen ja flirttailla, mutta he eivät olleet nähneet matkan jälkeen, poikaystäväni väitti.

Itkin ja huusin, mutta parin päivän päästä olin antanut anteeksi. Kunnes sain tietää että hän oli pettänyt taas. Hän keksi selityksiä kun löysin pitsialushousut hänen asunnostaan, joihin uskoin, kuten myös hänen selityksiinsä miksi hänen puhelin oli ollut kiinni koko hänen neljä päivää kestävän työmatkansa ajan. Näin jälkikäteen voin hävetä sitä että aina otin hänet takaisin ja että uskoin hänen selityksiä. Kun tulee petetyksi muuttu myös itse asiantuntijaksi valehtelemisessa. Kun toinen valehtelee koko ajan, tulee itse riippuvaiseksi toisen valheista. Se on kai jonkinlainen selviytymisvaisto koska on niin hirveän vaikea ymmärtää että on tullut petetyksi.

Näin pari vuotta myöhemmin minulla on vielä arpia tästä suhteesta, vaikkakin ne ovat parantuneet vähän. Välillä voin saada kylmiä väreitä kun tämä suhde tulee mieleeni. Silloin tuntuu kuin lattia hävisi altani ja kaikki muuttuu epätodelliseksi. En usko että koskaan pääsen eroon siitä tunteesta, mutta teen parhaani. En halua olla mustasukkainen ihminen. Mustasukkaisuus tappaa hyvät suhteet ja en voi luopua uskosta oikeaan rakkauteen ja uskollisuuteen.

 

otrohet


Näin pääset eroon pettämisesä – parhaat vinkkini

  • Päätä ettet halua olla yhdessä jonkun kanssa joka pettää sinua ja että olet iloinen että sait selville että partnerisi petti, olemalla juuri sellainen ihminen. Nyt voit keskittyä tapaamaan jonkun joka EI kohtele sinua huonosti.
  • Kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia. Ajattele jos tapaisit jonkun joka tuomitsisi sinut hänen aiempien kokemuksien mukaan. ON olemassa ihmisiä jotka ovat aidosti kilttejä ja uskollisia suhteessa. Älä unohda sitä.
  • Mieti omia deittikuvioitasi. Tapaatko usein henkilöitä jotka ovat pettäneet sinua tai kohdelleet sinua huonosti? Ehkä sinun olisi aika yrittää tavata henkilö jolla on toisenlainen luonne.
  • Älä anna mustasukkaisuuden ja vihan pilata arkesi. Se mikä on tapahtunut, on tapahtunut ja voit valita että jätät sen taaksesi tai antaa sen vaikuttaa tulevaisuuttasi. Minkä sinä valitset?
dating


There are no comments

Add yours