tumblr_njcja2wfa81t57ahwo1_1280

Näin onnistut nettideittailussa!

Saamme monta sähköpostiviestiä jäseniltä jotka kysyvät miten onnistua nettideittailussa. Miten ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin? Monet kirjoittavat että he usein eivät edes saa tilaisuutta näyttä keitä he oikeasti ovat. Ymmärrämme että olette turhautuneita! Olemme kirjoittaneet oppaan jonka olemme jaanneet kahteen osaan (osa kaksi tulee myöhemmin toisessa blogikirjoituksessa!), joka selittää miten teet kiinnostavan profiilisivun. Ensimmäinen osa tulee tässä, toivottavasti se inspiroi teitä – onnea matkaan! 

10 tapaa onnistua nettideittailussa: 

1. Tee itsestäsi löydettävä 
Mitä enemmän tietoja täytät itsestäsi, sitä todennäköisempää on että toiset löytävät sinut. Kirjaudu HappyPancake:iin ja paina “Profiili”:a, täytä tiedosi “Lisää minusta”-osioon, sekä “Kiinnostukset”- ja “Ominaisuudet”-osioihin.

2. Vaihtele profiilikuvaasi 
Profiilikuvasi on ensimmäinen minkä muut käyttäjän näkevät. Vaihda kuvaasi silloin tällöin ja testaa mikä kuva toimii parhaiten. Saatko erilaisia kävijöitä profiiliisi tai viestejä kun olet kuvassasi iloinen ja kun olet vakava? Kysy kaverilta mitä mieltä hän on profiilikuvastasi!

3. Kirjoita esittelytekstisi huolellisesti
Jaa esittelytekstisi kolmeen osaan: kuka olet, mitä etsit ja mitä haluat elämältäsi ja häneltä jonka haluat löytää. Monet esittelyteksti sisältävät vain “listoja”. Yritä kehittää tekstiäsi ja kerro kunnolla kuka juuri sinä olet. Älä kirjoita vain että “pidät matkustamisesta ja etsit huumorintajuista naista”, kerro lempimatkakohteestasi ja mikä saa sinut nauramaan.

4. Ole positiivinen
Älä vain kirjoita ett “vihaat miehiä jotka valehtelevat”, vaan kirjoita että arvostat rehellisyyttä suhteessa. Älä myöskään kirjoita “en usko nettideittailuun…” ja “vihaan itsestäni kirjoittamista”. Aloita tekstisi jollain positiivisella tai jollain joka herättää monen kiinnostuksen. Surffaile muiden käyttäjien sivuilla ja inspiroidu!

5. Erotu joukosta
Parhaat esittelytekstit ovat usein ne jotka erottuvat joukosta! Viisi vinkkiä siihen: 1. Kuvaile unelmapäiväsi. 2. Kuvaile itseäsi isoisäsi, ystäväsi tai kolleegasi sanoin. 3. Anna eksäsi kirjoittaa deittiprofiilisi. 4. Kuvaile unelmatreffit. 5. Haastattele itseäsi.

6. Ole avoin kaikelle 
Yleensä meillä on kuva siitä minkälainen tuleva partnerimme on. Mutta – jos kirjoitat liian pitkän listan vaatimuksia hänestä, voit helposti jäädä väliin monesta ihanasta ihmisestä! Ajattele jos et halua tapailla henkilöä koska hänellä on “väärä” työ tai pituus ja jäätkin paitsi unelmamiehestäsi tai -naisestasi!

7. Näytä luonteesi valokuva-albumissasi
Unohda selfiet kylppärissä, paidattomat kuvat ja… unohda ihan kaikki selfiet! Lataa kuvia valokuva-albumiisi jotka kertovat enemmän itsestäsi. Kuva koirastasi, kuva kun nikkaroit, kuva kun pelaat korista… Anna kaverisi ottaa kuva jos sinulla ei ole vanhoja joita voit käyttää. (Ja muuten – lataa uusia kuvia. Voi houkuttaa käyttää lomakuvia vuodelta 2006 kun olit 10 kg hoikempi, mutta voi olla noloa kun tapaatte irl.)

03a7cc40daea581fd51ac0b47ac6ae4f

8. Herätä mielenkiinto 
Sinun ei tarvitse kertoa kaikkea itsestäsi, herätä mielenkiinto kirjoittamalla “cliffhangereita”! Esimerkiksi: “Intian-matkani jälkeen sain uuden tavan suhtautua elämään”.

9. Pyydä apua kaverilta
Pyydä että kaverisi lukee esittelytekstisi ja kuvailee miten hän käsittää millainen olet teksisi perusteella. Mieti miten voit kirjoittaa paremmin kun kaverisi on antanut palautetta. Valitse kiltti ja rehellinen kaveri.

10. Kirjoita loppu hyvin
Lopeta esittelysi kysymyksellä, vitsillä tai kehotuksella että sinulle kirjoitetaan!

nätdejting happypancake

dating


There are no comments

Add yours