naetdejting-blogg

Löydä paikkasi deittisi elämässä

Kaikilla meillä on omat syymme miksi olemme liittyneet deittisivuille. Luulisi että kaikkien tavoite on löytää “se oikea” ja että se on tärkeää kun liittyy deittisivustoille. Monella voi olla muita tavoitteita, kuten saada vahvistusta tai löytää joku jonka kanssa jutella kun on yksinäinen olo. Tästä monet voivat olla eri mieltä ja hyväksyn sen – enhän voi päättää mitä mieltä muut ovat. Ainoa ihminen jonka valinnoista voin päättää on minä itse ja kukaan ei pakota minua tapaamaan naisia joilla ei ole samat mielipiteet ja sama arvomaailma kuin minulla. Voi olla tärkeää löytää paikkansa deittinsä aikataulusta ja ymmärtää mitä hän haluaa sinulta, jotta tietäisimme onko järkevää jatkaa deittailla.

Hyvillä treffeillä haluan oppia tuntemaan hänet jonka kanssa olen treffeillä ja että hän haluaa tutustua minuun paremmin. Seuraavat viisi tapahtumaa selittävät mikä on minulle tärkeää elämässä:

Olet menossa treffeille, mutta äitisi soittaa ja tarvitsee apua autonsa kanssa.
Tietenkin perun treffit ja autan äitiäni. Uskon että useimmat meistä tekisi niin.

Olet varannut pöydän hienossa ravintolassa, mutta paras kaverisi soittaa ja tarvitsee todella puhua.
Hieno ruoka saa odottaa – kun kaverini tarvitsee apua, autan häntä.

HIFK:illä ja Jokereilla on matsi ja haluat nähdä sen, mutta treffisi on samana iltana.
Ehdotan että siirrämme treffit toiselle illalle, mutta jos hän jonka kanssa olen menossa trefeille ei pysty aikaisemmin kuin monen viikon päästä, en mene matsiin.

Sinulla on hirveästi tekemistä töissä ja jotta ehtisit tehdä kaiken jonka sinun pitäisi tehdä ennen huomisia treffejä, sinun täytyy herätä ekstra aikasin huomenna.
Laitan herätyskellon soimaan – voin nukkua kunnon yöunet joku toinen kerta.

Rakastat treenaamista, erityisesti käydä lenkillä iltaisin, mutta deittisi työaikataulun takia et oikein ehdi mennä lenkille iltaisin.
Ok, tylsä juttu. Mutta saan miettiä vähän. Saan mennä lenkille aamulla tai et mennä niin usein kuin yleensä menen. Eihän se ole maailman tärkein juttu.

Suunnilleen näin minä toimin, tämä on sisäinen kompassini joka ohjaa minua. Jotkut teistä on varmaan samaa mieltä kuin minä, toiset taas eivät ollenkaan ajattele kuten minä. Sillä ei ole merkitystä. Uskon että meillä kaikilla täytyy olla jonkinlaiset tärkeysjärjestykset jotta voimme itse kehittyä ja jotta suhteemme voivat kehittyä.

Esimerkiksi työyhteyksissä monet siirtävät treffit eteenpäin jos on paljon tekemistä töissä, minä en koskaan tekisi niin.

Kerran stressasin hulluna että ehtisin treffeille naisen kanssa jonka kanssa olin deittaillu aika kauan. Kun treffit olivat kestäneet puoli tuntia deittini on pakko mennä. Miksi? Koska hänellä ei ollut hedelmiä kotona ja kaupat menisivät kiinni kohta. Hän ei voinut odottaa huomiseen. Silloin pitäisi tajuta ettei sovi yhteen ja ettei ole niin tärkeä hänelle jonka kanssa on treffeillä.

Eli, ennen kuin käytätte liikaa aikaa henkilöön, yritä ymmärtää miten paljon aikaa hän aikoo käyttää sinuun. Antaako hän takaisin kun sinä annat hänelle? Uhraako hän sinun takia jotain? Anna vastausten näihin kysymyksiin ohtajata miten toimit.

shutterstock_1862377941

dating


There are no comments

Add yours