ghosting

Ghosting – kun kaikki hiljenee 

Olimme tapailleet pari viikkoa, vitsailemme minkänimisiä lapsia saisimme, tapasimme toistemme kavereita – ja suurinta kaikesta: sain oman hammasharjan hänen luonaan. Hänen kauniit sanat minusta ja pusut saivat minut rakastumaan. Kaikki tuntui niin oikealta. Kunnes yhtenä päivänä kaikki hiljeni. 

Aluksi olin huolissani. Mitä jos hänelle on tapahtunut jotain? Toiveikkuuteni sekoittui vihan ja turhautumisen kanssa. Valvoin yöllä ja mietin mitä kaikkea sanoisin hänelle kun tapaisimme. Kolmen viikon hiljaisuuden jälkeen ja monen viestin ja puhelun jälkeen minulta, ymmärsin että olin saanut rukkaset. Poistin hänen puhelinnumeronsa ja jatkoin elämää. Tiesin ettei hän ollut kuollut – hän käytti edelleen somea, mutta minun elämästäni hän oli kadonnut ikuisesti.

Jätetyksi tuleminen sattuu.
Jätetyksi tuleminen ILMAN ETTÄ EDES TIETÄÄ ETTÄ ON TULLUT JÄTETYKSI sattuu vielä enemmän. 

Ghosting on ilmiö joka on kasvanut yhä enemmän päivän nopeassa deittimaailmassa. Se tarkoittaa siis, että tekee bänät ilman että sanoo sitä toiselle osapuolelle. Katoaa vain yhtäkkiä, poks. Kunnes toinen ymmärtää mitä on tapahtunut eikä enää yritä saada yhteyttä. Ghosting on raukkamaisin ja huonoin tapa lopettaa suhde minun mielestäni; sehän ei oikeastaan ole oikea loppu suhteelle. Hänellä, joka tulee jätetyksi, on tuhat eri kysymystä joihin hän ei koskaan saa vastausta. Monet ovat varmaan samaa mieltä kanssani, että tulee mielummin loukatuksi, mutta saa kunnon lopun, kuin ettei tiedä mitä on tapahtunut.

Onko koskaan ok lopettaa suhde ilman että kertoo miksi? Onko sinua joskus ghostattu tai oletko sinä joskus ghostannut? Kommentoi!
dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Nainen44v

    Ghosting on kohdattu!
    Miehet on vienyt sen vielä uudelle tasolle… Kaksi lopetti yhteyden pidon sanoen, että eräs henkilö lähipiiristä sairastui vakavasti…
    Oisko riittänyt ihan vaan, “ettei kiinnosta”… Kannattaako keksiä vielä tarinaakin?!


Post a new comment