beauty-and-beast-remake (1)

Epärealistisiä odotuksia?

Yksi lukijoistamme, Penny, toivoi että kirjoittaisimme epärealistisistä odotuksista: “Yksi ilmiö jota olen miettinyt paljon on miksi monet etsivät jotain joka ei täsmää sen henkilön kriteereihin?” … “Saan tosi monta viestiä miehiltä jotka ovat 10-20 vuotta nuorempia tai vanhempia kuin minä ja harvoin miehiltä jotka ovat samanikäisiä kuin minä.”

Minulla on samanlaisia kokemuksia (kyllä, olen ollut jäsen täällä HappyPancake:issä ja monessa muussa deittisivustossa myös ja olen itseasiassa nettideittailut aika ahkerasti!). Sain todella usein viestejä henkilöiltä jotka olivat ihan kriteerieni ulkopuolella. 23-vuotias nainen tai mies ei varmaan niin usein halua mennä treffeille 50-vuotiaan miehen tai naisen kanssa. Ja kuinka herkkä aihe tämä onkaan, niin sama koskee valitettavasti myös ulkonäköön. Monet etsivät todella kauniita henkilöitä, esimerkiksi treenattuja miehiä ja laihoja, mutta kurvikkaita, naisia. Monet eivät ole tietoisia siitä miten muut käsittävät heidät ja usein voi olla vaikea löytää henkilö josta kiinnostuu. Vähän kuin henkilö joka on vain käynyt peruskoulun loppuun etsisi työtä johon vaaditaan maisterin tutkinto. Se on varma “ei”.

Tietenkin nämä henkilöt jotka saavat ei:n usein pettyvät ja saavat huonomman itsetunnon deittailussa, mikä on surullista. Uskon todella että kaikille on olemassa joku. Monet etsivät henkilöä jonka kanssa jaata arjen. Sekä miehiä että naisia. Ehkä pitäisi vain tutkia itseään ja yrittää saada realistiset odotukset häneen jonka haluaa tavata?

Anna Nicole Smith Kissing Husband J. Howard Marshall II

… Tai sitten ikä on vain numero? Voittaako aito rakkaus ulkoiset esteet? Mitä mieltä te olette?

dating


There are no comments

Add yours