Young couple on a date at restaurant

Ensimmäiset illallisdeittinne!

Olette ehkä jo käyneet treffeillä nettiflirttisi kanssa tai nämä ovat ensimmäiset treffinne, joka tapauksessa haluatte että tästä illasta tulee niin täydellinen kuin mahdollista. Tässä pari vinkkiä joiden avulla voit valmistautua ensimmäisille illallistreffeille!

NÄIN VALMISTAUDUT:

  • Vaatevalinnassa suosittelen että pukeudut vaatteisiin joissa on jotain “ekstraa” saadaksesi paremman itseluottamuksen. Mutta tärkeintä on tietenkin että viihdyt vaatteissasi ja että tunnet olosi hyvännäköiseksi ja että vaatteet “näyttävät sinulta”. Kysy kaverilta missä vaatteissa näytät hänen mielestään hyvältä!
  • Älä pukeudu uuteen tyyliin tai vaihda kampausta – näin on suuri riski että tunnet olosi epämukavaksi. Valitse vaatteet päivää ennen treffejä niin et saa vaatepaniikkia viime sekunnissa.
  • Muista hygienia. Valkosipulinhajuinen hengitys tai vahva hientuoksu voi saada jopa henkilön joka on todella kiinnostunut peruuttamaan.
  • Tarkista mitä olette lähettäneet toisillenne ennen kuin tapaatte. Voi tulla noloja tilanteita jos sekoitat hänet toiseen henkilöön jonka kanssa olet chattaillut! Se on myös hyvä tapa keksiä puheenaiheita treffeille.

Vin_blanc_au_restaurant_Czerwone_Drzwi_(Porte_Rouge)_de_Gdansk

TAKLAA HERMOSI:

  • Puhu kaverisi kanssa ennen treffejä – voi auttaa että soitat parhaalle kaverillesi juuri ennen treffejä jos olet todella hermostunut ja haluat “löytää takaisin itseesi”. Soita kaverille joka saa sinut nauramaan, niin olet rentoutunut ja iloinen kun menet treffeillesi.
  • Aloita treffit vitsillä tai huomioi miten jäykkä tunnelma voi olla ensimmäisillä treffeillä. Tai sano suoraan miten hermostunut olet. Treffeillä monet ovat usein hermostuneita, eli deittisi on varmasti myös. Keskity mielummin rennon tunnelman luomiseen kuin siihen että teet “kaiken oikein”.
  • Älä stressaa ja kiirehdi – ei kannata juosta viimetingassa hiki valuen treffeille. Valmistaudu ajoissa ja saavu paikalle pari minuuttia etuajassa. Voit esimerkiksi tilata drinkin baarissa ja odottaa deittiäsi baarissa.
  • Älä pelkää hermoja, ne ovat vain kuitti siitä että teet jotain joka on tärkeää sinulle. Mitä rakkaus olisi jos ei olisi perhosia vatsassa?
  • Ihan sama jos jossain vaiheessa kumpikaan ei sano mitään tai jos tunnelma ei ole niin rentoutunut. Tärkeintä on, että välillänne syntyy kemiaa. Ja jos treffit epäonnistuvvat? Entä sitten, maailma ei kaadu siihen.

MISTÄ VOITTE PUHUA?

Black out ja se ettei keksi mistä voisi puhua on monelle painajainen. Ajattele silloin että hän joka istuu edessäsi on ihan uusi henkilö elämässäsi ja et tiedä hänestä melkein mitään. Voit kysyä tuhat kysymystä häneltä! Älä vain puhu itsestäsi, vaan kysy kysymyksiä. Jos kissa kuitenkin vie kielen, voit lukea puheenaihesta TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.

 

76f39678ee8339ca4de41ef20eb8b987

 

Kaikella on ensimmäinen kertansa: ensimmäinen viesti, ensimmäiset treffit, ensimmäinen kerta kun nukutte yhdessä, ensimmäinen kerta kun kävelette käsi kädekkäin, ensimmäinen kerta kun tapaat hänen kaverinsa, ensimmäinen riita, ensimmäinen kerta kun pieraiset hänen edessään…! Haluan kirjoittaa lisää tästä ja kysyn nyt teiltä lukijoilta: mistä ensimmäisestä kerrasta te haluatte että kirjoitan?

dating


There are no comments

Add yours