dickpic

Dickpic – 2000-luvun itsensäpaljastaja

Miksi jotkut miehet haluavat näyttää “kalunsa” naisille, jotka eivät todellakaan halua nähdä sitä? Mikä ajaa heitä näyttämään sukupuolielimensä ventovieraille? Olen oikeasti kiinnostunut tietämään. On aina ollut olemassa itsensäpaljastajia. Rumia ukkoja jotka ovat piilossa pusikoissa ja näyttävät kalunsa lapsille. Internetin nopean kasvun myötä nämä henkilöt voivat tänään jakaa videoita ja kuvia ja he ovat siis saaneet uuden alustan itsensäpaljastamiselle.

Se, joka ennen oli sairas seksuaalinen poikkeus, on muuttunut melkein hyväksytyksi käytökseksi. Useimmat naiset ovat joskus saaneet viestin joka sisältää kalukuvan. Mitä Freud sanoisi tästä?

Olen itse joutunut itsensäpaljastajan kohteeksi vähintään kolme kertaa. Kerran kun olin noin seitsemän ja olin menossa jäätelökisokille siskoni kanssa. Kerran teini-ikäisenä kun kävelin kotiin koulusta puiston läpi. Ja kerran aikuisena. Viimeisellä kerralla hän oli “tavallinen” mies bussissa hienossa puvussa jolla oli salkku ja aurinkolasit. Näin yhtäkkiä jotain vaaleanpunaista kurkistavat hänen jalkojensa välissä ja luulin sekunnin ajan sen olevan hiiri. Ymmärsin kuitenkin pian että hän oli ottanut esiin sukuelimensä ja leikki sillä. Tulin niin järkyttyneeksi, että nousin ylös ja menin pois sanomatta sanaakaan. Oikeastaan minun olisi ehkä pitänyt kysyä mitä ihmettä hän teki. Mutta kuten moni muu, joka on joutunut seksuaalisen häirinnän uhriksi, häpesin.

Miehet jotka lähettävät epätoivottuja kuvia tekevät tietenkin yhtä väärin kuin itsensäpaljastajat oikeassa elämässä. Se on rangaistettavaa eikä sitä saa normalisoida. Jos saat “dickpicin”, ota siitä kuvankaappaus ja säästä kuva todistusmateriaaliksi. Me HappyPancakeillä otamme nämä tapahtumat vakavasti ja suljemme heti jäsenen joka käyttäytyy huonosti.

Kuten kirjoitin tämän kirjoituksen alussa, olen oikeasti kiinnostunut tietämään miksi jotkut käyttäytyvät näin. Miksi SINÄ luulet, että jotkut lähettävät näitä kuvia? Onko niin tapahtunut sinulle? Tai oletko itse lähettänyt epätoivotun kuvan? Kommentoi!

Haluatko lukea lisää kirjoituksia seksuaalisuudesta? Lue täältä!
dating


There are no comments

Add yours