kaerlek

Rakkaus back in the days

Ennen kaikki oli helpompaa. Vai? Muistatko miltä tuntui olla ihastunut teininä? Anna minun muistuttaa!

 

1. Kun piti kysyä haluisiko joku alkaa seurustella…

Kirjoitit lapun jossa luki “Alatko olee?” ja jonka alla oli kaksi vaihtoehtoa: “Kyllä”-ruutu ja “En”-ruutu.

 

2. Tai sitten lähetit kaverin kysymään puolestasi. Jossain vaiheessa oli vaikea väliaika jolloin oli noloa kysyä jos toinen “alkaisi olee”, mutta oli myös vaikea tietää miten muuten kysyisi jos joku haluaisi alkaa seurustella…

2up9x1i

 

3. Kun soitit ihastuksesi kotiin ja jouduit juttelemaan hänen vanhempiensa kanssa. Numeron löysit tietenkin puhelinluettelosta.

k527px2645004_1200_674

 

4. Tämä oli naisten kauneusihanne silloin…

pamela-anderson-25

 

… ja tämä miesten:

645@70

 

5. Kilpailu luokassa siitä kuka sai ensimmäisenä menkat, rinnat ja äänenmurroksen. Kukaan ei halunnut saada liian aikaisin, muttei myöskään liian myöhään. Sekä tytöt että pojat yrittivät salakurkkia toisien pukuhuoneisiin jumpan jälkeen.

hqdefault puberty-face

 

6. Kauhun ja ilon tunteet kun oli aika leikkiä “Totuutta vai tehtävää” ja mitä kaikkia ihania/hirveitä tehtäviä ja kysymyksiä pystyi saamaan…

truth

 

 

7. Vuoden kohokohta: disco! Poikien yritykset laittaa kädet tyttöjen pepuille kun oli hitaiden aika ja deittihajuvedet ja Axe jotka tuoksuivat/haisivat paksusti koko huoneessa.

musikclub-chilvers-3 doft3

 

8. Nöyryytys kun ei löytänyt ketään jonka kanssa tanssisi hitaita ja yritti leikkiä coolia ja syödä sipsejä väliinpitämättömänä, mutta oikeastaan itki sisällään.

 

dansa ledsen

 

9. Ensimmäinen suudelma. Mitä tehdä kielellä? Harjoitteliko joku muu kuin minä tomaatin kanssa?

kissing

 

10. Minkä statuksen saikaan kun oli saanut fritsun!

lf021

 

11. Ja pornolehdet jotka jostain syystä aina löytyi piilotettuna metsästä. 20% yökötystä ja 80% viehätystä. Niin paljon tunteita samaan aikaan.

förvånad

 

12. Ja tietenkin ensimmäinen rakkaus jonka takia ei pystynyt nukkumaan, syömään tai edes ajattelemaan kunnolla. Olit satavarma että eläisitte yhdessä koko loppuelämän ja jos eroisittekin aikaisemmin et haluisi elää enää. (Kunnes ihastuit taas uuteen tyyppiin kaksi viikkoa myöhemmin…!)

Mitä rakkausmuistoja teillä on lapsuudesta ja nuoruudesta?

dating


There are no comments

Add yours