treffeillä

Vältä tätä ensimmäisillä treffeillä

1. Puhua siitä, miksi viime suhteesi loppuivat

Meillä kaikilla on menneisyys ja kokemuksia erilaisista suhteista. On helppo juuttua analysoimaan mikä meni pieleen edellisissä suhteissta – varsinkin jos uusi deittisi kysyy siitä. Mutta muista, että kiinnostavinta on kuka olet nyt ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Voit tietenkin kertoa muutamin sanoin miksi olet sinkku jos hän kysyy, mutta älä jää puhumaan siitä liian kauan.

2. Tulla treffeille epäsiistinä

Meillä on kaikilla eri maut ja mielipiteet siitä, mikä on hyvän näköistä ja mikä ei, sekä miten pitäisi pukeutua treffeille. Yritä kuitenkin näyttää että olet nähnyt edes vähän vaivaa. Yritä tuntea olosi mukavaksi, mutta esimerkiksi minä pidän henkilöistä jotka tuoksuvat hyvältä ja ovat puhtaita.

3. Ei tarjoutua maksaman laskua

Treffeillä pihiys ei kannata ja tämä pätee kaikkia sukupuolia! Jos sinulla ei ole varaa mennä treffeille ravintolaan, voitte mennä vaikka kahville tai kävelylle. Mutta ei ole ok odottaa, että deittisi maksaa koko laskun.

4. Olla aivan liian epävarma. 

Kilttiys ei ole sama asia kuin olla samaa mieltä kaikesta. Se on monen mielestä ärsyttävää ja vaikuttaa tylsältä henkilöltä jos ei ole omia mielipiteitä ja vähentää itseään koko ajan. Vaikka olisitkin sitä mieltä, että deittisi on “eri liigassa” kuin sinä, älä missään nimessä mainistse sitä. Älä käyttäydy alempiarvoisena, koska silloin sinua myös kohdellaan sellaisena. Ja tämä ei tarkoita samaa kuin ujous, on ihan ok olla ujo, mutta yritä saada hyvät puolesi esiin. Pahinta mitä voi sanoa on “en ymmärrä miten sinä haluat mennä treffeille minun kanssani”. Ryhdistäydy ja ole ylpeä itsestäsi!

5. Näyttää liian suurta egoa

Tämä on oikeastaan viime pisteen vastakohta. On olemassa yksi asia joka on pahempi kuin henkilö joka on liian “pelkurimainen”, nimittäin leuhkat ja itsekeskeiset henkilöt! Älä puhu vain itsestäsi ja (todella tärkeästä) työstäsi tai mainitse miten paljon tienaat. Siitä voi synytä nolo tunnelma. Ole nöyrä ja näytä, että olet kiinnostunut deitistäsi.

6. Puhua epäasiallisesti

Olin kerran treffeillä henkilön kanssa joka sanoi alentavan kommentin pyöreistä henkilöistä. Hän sanoi sen vitsinä, mutta minusta se ei ollut hauskaa. Ajattele ennen kuin puhut kun puhut toisista ihmisistä. Vaikka et haluaisi kuulostaa rasistiselta, seksistiseltä tms., voit kuulosta siltä. Kukaan ei halua seurustella henkilön kanssa joka on ilkeä muita kohtaan.

7. Levittää negatiivisuutta

Joo, elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista emmekä aina ole hyvällä tuulella, MUTTA sen että sinulla on huono päivä EI tarvitse näkyä treffeillä. Älä valita siitä, että lasku oli kallis, on kylmää ulkona, olet väsynyt, kaikki kollegasi ovat tyhmiä ja että työsi on tylsä. Yritä vaikuttaa positiiviselta ja avoimelta ja pidä negatiivisuus sisälläsi.

8. Luulla että deittisi on psykologisi

Tämä on ise asiassa tavallisempaa kuin luulisi! Monen mielestä on mukavaa puhua elämästään henkilön kanssa jota tunne niin hyvin. Ja yhtäkkiä on kertonut koko elämänkertomuksensa lapsuudeseta tähän päivään ja kaikesta mitä on kokenut. Muista että olet treffeillä, ET psykologin luona! Vaikka deittisi kysyisikin elämästäsi, sinun ei tarvitse kertoa kaikkia yksityiskohtia siitä. Ensimmäisillä treffeillä lyhyt yhteenveto riittää!

9. Kuluttaa enemmän aika kännykkääsi kuin deittiisi

Kun olet treffeillä sinun on annettava koko huomiosi deitillesi. Ei, kännykkäsi ei tarvitse olla pöydällä niin että voit näprätä sitä kun hermostut. Se on itse asiassa aika hävytöntä. Voi myös olla aika noloa jos saat viestin tai ilmoituksen ihan väärältä henkilöltä…

de322ab9d70cd66a24b671ff4438dd89

Haluatko lisää vinkkejä ensimmoäisille treffeille? Lue nämä blogikirjoitukset:

Parhaat vinkit ensimmäiselle suudelmalle” tai “23 asiaa joita ET halua kuulla ensimmäisillä treffeillä“.

dating


There are no comments

Add yours