bi-sexuell-dejting

Unohda normit!

Olen saanut palautetta siitä että olen kirjoituksissani määritellyt suhteet ja rakkauden vähän liian kapeasti. On aivan liian helppo verrata itseensä ja kirjoittaa omista kokemuksista kun kirjoittaa henkilökohtaisia kirjoituksia suhteista. Minähän kirjoitan omista kokemuksistani. Olen hetero ja luulen (jossain määrin ainakin) monogamiaan. Unelmoin avioliitosta ja vauvoista jne. Mutta kaikkihan ei tee niin. Monet ihmiset eivät halua tulla määritelleiksi tiettyjen kaavojen mukaan ja monen mielestä ei tule onnelliseksi vain koska menee naimisiin, muuttaa hienoon taloon ja ostaa hienon auton ja koiran. (Tai no, kaksioon, ostaa pyörän ja kissan, kun puhumme kaupungeista…).

Oletko yksi niistä joka et onnistu olemaan uskollinen suhteissa? Vai oletko yksi niistä jotka vetäytyvät suhteista heti kun ne alkavat olemaan liian vakavia? Joka ei HALUA loukata ketään, mutta joka ei kestä paineita ja odotuksia suhteissa? Silloin on ehkä aika miettiä jos seurusteleminen sopii sinulle.

Ehkä olen vain liian tottunut normiin parisuhteesta etten ole nähnyt vaihtoehtoja. Vaikkakin kaipaisin jotain muuta, en usko että partnerini ottaisi minua tosissaan – puhumattakaan ystävistäni tai perheestäni. Että suhteen joka vaiheissa sitä paitsi pitää selittää missä vaiheessa on, miksi ei ole muuttanut yhteen vielä ja jos ei jo olisi aika hankkia lapsia – tekee kaiken vain hankalammaksi. Miten sanoa Ritva-tädille että “minulla on kaksi naiskaveria joiden kanssa harrastan seksiä ja asun eksäni kanssa”?

Miten toivonkaan ettei tämänlaisia kirjoituksia tarvitsisi kirjoittaa. Että olisimme tulleet pidemmälle näkemyksissämme rakkaudesta ja rakkauden eri muodoista. Nyt haluan kysyä teiltä: miten te teette? Mitä mieltä te olette? Haluan tietää!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. anne

    Katsoin juuri dokumentin jossa toinen deittipuoli paljastui naiseksi, transukupuoliseksi. Hän ja toinen nainen olivat olleet yhteydessä netissä 8 kuukautta, tietämättä täysin toistensa olemusta. Mutta kun he tapasivat, en sellaista rakkautta ole nähnyt. He olivat syvästi toisiinsa kiintyneitä heti. Ja sanoivat että ihminen on tärkein. Kaunis dokumentti. Ja kertoo siitä että rakkautta on, vaikka missä muodossa ja ylittää esteet.


Post a new comment