happypancake-blogg-christian

Tervetuloa Christian!

Tuntuu todella kivalta saada esitellä uusimman HappyPancake-bloggaajamme! Hän on Christian Persson ja lupaamme että hänen kirjoituksensa tarjoavat sekä jännittävää että hauskaa lukemista! Oppiaksenne tuntemaan Christianin paremmin, kysyimme häneltä pari henkilökohtaista kysymystä.
 

Hei Christian! Kuka sinä olet?
– Jaa, sitä kysyn itseltäni aika usein. Mutta olen 35-vuotias, asun Malmöössä, Ruotsissa ja olen media-alan yrittäjä. Olen todella kiinnostunut ihmisistä, kaikentyyppisistä ihmisistä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
– Työ ja vapaa-aika on aika vaikea erottaa itsensätyöllistäjänä. Mutta pidän treenaamisesta, lukemisesta ja kavereiden kanssa hengailusta. Klassinen vastaus, tiedän.

Mistä aiot kirjoittaa blogissa?
– Aion kirjoittaa nettideittailusta miehen näkökulmasta. Luulen nimittäin että sekä miehet että naiset kokevat asioita eri tavoilla. Samaan aikaan on olemassa tilanteita jolloin en usko että sukupuolella on merkitystä, vaan että ainoastaa se, miten toimimme yksilöinä, on tärkeää. Kirjoitan omista ja muiden kokemuksista ja toivon että voin tuoda esille kiinnostavia pointteja ja pohdiskeluita. Mutta älkää odottako ammattineuvoja! Ja lisäksi haluan tietenkin kuulla mitä mieltä te, HappyPancake:in käyttäjät, olette. Teillä on varmaan vaikka kuinka monta eri mielipidettä!

Oletko itse kokeillut nettideittailua?
– Olen, välillä vähemmän, välillä enemmän. Kokeilin ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten, kun nettideittailu oli uusi juttu. Olin piknikillä naisen kanssa ja heti alussa kaikki tuntu niin väärältä. Hetken päästä feikkasin että kaverini soitti minulle ja sanoi että hän oli lukinnut itsensä ulos kämpästään. Hän “tarvitsi apuani” koska minä “olin ainoa jolla oli hänen ekstra-avain”. Hyvänä ystävänä keskeytin treffimme ja selitin mitä oli tapahtunut. Hyi, häpeän tätä paljon tänään ja en ole sen jälkeen koskaan tehnyt mitään vastaavaa. Syytän sitä, että olin nuori ja tyhmä!

Miksi pitäisi nettideittailla?
– On aika saada pois mahdolliset tabut nettideittailusta. Ei ole mitenkään outoa tavata partneri netin kautta. Vaikken (vielä) ole löytänyt elämäni rakkauden, olen tavannut monta ihanaa naista. Mutta mielestäni ei tarvitse lopettaa rakkauden etsimistä baareista tai muissa paikoissa. Mitä useammassa paikassa ja tilanteessa olet, sitä todennäköisemmin löydät jonkun!

Viimeinen kysymys: miten oma rakkauseelämäsi voi? 
– Aika rauhallisesti. On itseasiassa aika pitkä aika siitä kun viimeksi olin treffeillä! Mutta muuten kaikki on todella hyvin!

Älä unohda lukea Christianin ensimmäistä blogikirjoitusta! 

dating


There are no comments

Add yours