479817c02e90615dc64ef7c18b7d5207

Syksy = uusi alku

Minulle syksy tarkoittaa uutta alkua ja saan syksyisin samantapaisen tunteen kuin saan uutena vuotena. Alan kirjoittaa asioita lapuille jotka levitän pitkin kämppääni – asioita joita haluan saavuttaa, muuttaa ja lopettaa. Ostan ehkä uuden kalenterin johon toivottavasti tulen kirjoittamaan hienolla käsialalla kauniilla mustekynällä (enkä lyijykynällä epäselvällä käsialalla kuten yleensä täytän kaikki kalenterini). Uudistan usein myös jäsenyyteni salilla tai ilmoittaudun jollekin kurssille (olen esim. käynyt seuraavilla kursseilla: “Espanja lomamatkalla”, “Akryylimaalaus” ja “Luova kirjoitus”). Mutta keskityn kaikista eniten miettimään suhteitani. Ketkä ihmiset valitsen ympärilleni ja meneekö johonkin suhteistani enemmän energiaa kuin muihin? Jos seurustelen mietin ehkä mikä seuraava askeleemme on ja jos olen sinkku voin miettiä miten voisin tavata jonkun. Rekisteröydyn deittisivustoille ja aloitan deittailla taas uudella energialla.

Luulen että nämä suunnitelmani ja to-do-listat jotka kirjoitan ovat tapa ymmärtää missä olen elämässäni ja minne olen menossa. Arki voi joskus tuntua kuin se olisi päivä ilman taukoja joka ei koskaan lopu… Ei aina jaksa tehdä muutoksia elämässä, mutta jos edes puolet unelmistani ja suunnitelmistani eivät toteutuisi, olen varma että tulen lähemmäs tavoitteitani kun kirjoitan ne lapulle tai sanon ne ääneen itselleni.

Meidän täytyy ymmärtää että muutokset voivat kestää pitkään, mutta jos vain menemme johonkin suuntaan, joko pikkuaskelin tai jättiaskelin, menemme eteenpäin emmekä taaksepäin. Uskon että on tärkeää että pyrimme koko ajan tekemään elämästämme niin merkityksellisen kuin mahdollista, eikä juuttua huonoihin tapoihin tai ajatuksiin. Tämä voi kuulostaa naiivilta, mutta uskon että jos “maalaa kuvan” tavoitteesta jonka todella haluaa saavuttaa, on jo päässyt pitkälle sen saavuttamisessa. Vaikket ehkä tiedä miten voit saavuttaa unelmasi, tulet matkan varrella ymmärtämään miten saavutat ne, kunhan menet oikeaan suuntaan.

Kirjoitin muutama kuukausi sitten kaksi blogiirjoitusta siitä, miten voit päivittää deittiprofiilisi onnistuaksesi paremmin nettideittailussa. Jos sinusta tuntuu että tarvitset apua nettideittailussasi, voit lukea kirjoitukset TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.

Mitä haluatkaan muuttaa elämässäsi, muutos alkaa aina ajatuksella joka kuten siemen ennemmin tai myöhemmin voi kasvaa joksikin mahtavaksi ja todelliseksi. Älä pelkää unelmoida isoja tai jännittäviä unelmia. Kirjoita ylös unelmasi ja ota ensimmäinen askel sen toteuttamisessa tänään tai huomenna.

c528883c6e3b7f0734572d219662d383
Mitkä ovat sinun syysunelmasi ja -tavoitteesi? Kommentoi ja inspiroi muita lukijoita!

dating


There are no comments

Add yours