Ekstra

Se pieni ekstra voi tulla myöhemmin

Oletteko te myös sitä mieltä, että rakkaus voi kasvaa esiin? Että sen pienen “ekstran” ei tarvitse olla siellä heti. Minun on kerrottava teille mitä kaverilleni tapahtui muutama vuosi sitten. 

Kaverini oli treffeillä ja kaikki tuntui hyvältä. Kaverini deitti oli myös sitä mieltä, mutta hän sanoim myös että se pieni extra puuttui ja ettei hän tuntenut oikeanlaista vetovoimaa. Olen itse myös saanut sen vastauksen ja sitä ei tietenkään ole koskaan mukava kuulla. Näin ennen sen suurena henkilökohtaisena epäonnistumisena, mutta en enää. Sillä miten todennäköistä on, että deitti, joka tuskin tuntee minua noin tunnin treffien jälkeen, voi tuntea että olen se oikea hänelle?

Kaverini oli samaa mieltä kuin minä ja teki jotain joka luultavasti on aika epätavallista tämän päivän deittimaailmassa. Sen sijaan että hän masentuisi rukkasista, hän keskittyi siihen, että hänen deittinsä oli sanonut että hän piti kaverini persoonallisuudesta. Hän jatkoi siksi yhteydenpitoa. Tämän vuoden aikana he ovat käyneet elokuvissa, konserteissa, kahvilla ja puhuneet elämästä. Mutta ilman että he ovat puhuneet siitä, mikä suhde heillä on. He ovat myös deittaileet muita henkilöitä samaan aikaan. Kun he olivat tapailleet tarpeeksi kauan, he tunsivat yhtäkkiä että he tunsivat jotain ja nyt he ovat vastarakastununt pari.

En tiedä jos suosittelisin tätä deittailutapaa. Se, ettei ole aavistustakaan siitä, mitä toinen tuntee ja mitä itse tuntee voi olla vaarallista ja yksi voi saada voimakkaaimpia tunteita kuin toinen. Mutta minusta kaverini rakkaustarina on virkistävä muistutus siitä, että näinkn voi tapahtua.

Tämä esimerkki herättää myös ajatuksia minussa “siitä ekstrasta”. Uskon että olen liian vanha etsiäkseni sitä ensimmäisillä treffeillä. Haluan sen sijaan saada tunteen, että haluan tavata henkilön jonka kanssa olen treffeillä uudestaan, niin että voin myöhemmin ehkä tuntea sitä pientä ekstraa. En vaan voi kehittää vahvoja tunteita henkilöä kohtaan jota en tunne. En myöskään luule, että deittini näkee tulevaisuutta kanssani ilman että hän tietää kuka olen ja miten toimin.

Mitä mieltä te olette, rakkautta ensi silmäyksellä vai annatteko tunteiden kasvaa ja kehittyä hitaasti?


Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, tai ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Anne

    Tuohan hieno, ja minusta paras tapa tutustua toiseen. Yhteisen tekemisen ja olemisen kautta ilman paineita. Miten tuohon voisimme päästä me muutkin, ettemme menisi rakkaus edellä? Tästä toivoisi kirjoitettavan.


Post a new comment