happy pancake deitti

Rakkaus elokuvissa vs. rakkaus oikeassa elämässä

Tiedämme kaikki ne romanttiset komediat. Mutta miltä oikean elämän kohtaukset oikeastaan näyttävät? Olemme vertailleet kymmenen klassista rakkauskohtausta elokuvissa oikean (ei niin hohdokkaan) elämän kanssa!

Elokuvissa:
Kaksi henkilöä suutelevat intohimoisesti kaatosateessa. Suudelma on kuuma, seksikäs ja kampaukset tulevat itseasiassa vain paremman näköisiksi.

giphy (1)

Todellisuus:
Näytät märältä kissalta jonka meikki valuu poskia pitkin.

Elokuvissa:
Kun on seksin aika, lähetyssaarnaaja-asento näytetään usein ylös ja alas menevien peitojen ja kovaäänisen hengityksen avulla. Jälkeenpäin he makaavat sängyssä ja juttelevat ja ehkä polttavat tupakan sängyssä. Tietenkin vielä peiton alla joka peittää molemmat.

giphy (2)

Todellisuus:
Vaikeuksia kondomin kanssa, outoja ääniä, hikeä, tahmaista, selluliittejä ja naurua. Jälkeenpäin käännät selkäsi toista kohtaan ja nukahdat.

Elokuvissa:
Mies ja nainen riitelevät ja eroavat. Nainen on matkustamassa pois, mies juoksee lentokentälle ja sekuntia ennen naisen koneen lähtöä mies huutaa että hän rakastaa naista. He suutelevat ja kaikki kentällä taputtavat.

giphy (3)

Todellisuus:
Näin ei tapahdu.

Elokuvissa:
Kun rakkauspari herää ensimmäisen yhdessä vietetyn yön jälkeen, he suutelevat hellästi ja aurinko paistaa romanttisesi huoneeseen. Nainen pukee päälleensä miehen valkoisen paidan jossa hän sitten syö aamupalaa yhdessä miehen kanssa. Näinen on tietenkin todella kaunis – sekä meikki että kampaus ovat täydellisiä.
giphy

Todellisuus:
Nukuit huonosti koko yön ja olet nyt tuskallisen tietoinen hirveästä hengityksestäsi ja turvonneesta vatsastasi. Meikkisi on all over the place ja kampauksesi on katastrofi. Haluat vain mennä kotiin niin saisit uuden mahdollisuuden seuraavilla treffeillä.

Elokuvissa:
Onneton rakkaus näytetään aina joko näin: 1) Sataa kaatamalla ja henkilö vaeltaa yksin kadulla ja surullinen rakkauslaulu soi. Tai näin: 2) Henkilö syö jäätelöa suoraan purkista ja itkee kovaäänisesti samaanaikaan kun hän kuuntelee kliseistä rakkauslaulua.

giphy (4)

Todellisuus:
Vaikka olisit onnettomasti rakastunut, sinun on mentävä töihin, maksaa laskusi ja ostaa ruokaa. Elämä jatkuu ja sinulla ei ole aikaa surea koko ajan.

Elokuvissa:
Romanttisuutta ei näytetä ainoastaan parilla ruusulla. Ei, silloin ei ole rahasta kiinni. Orkesteri, kaksisataatuhatta kynttilää, terälehtiä sängyllä ja tunnettu laulaja laulaa laulun joka on omistettu henkilölle.

giphy (5)

Todellisuus:
Suklaarasia Ärrältä ja “hauska” kortti.

Elokuvissa:
Kun rakkauspari tekevät illallista yhdessä, he seisovat lähellä toisiaan, pilkkovat kasviksia, juovat punaviiniä ja pussailevat.

giphy (6)

Todellisuus:
Olet superstressaantunut että ruoka epäonnistuu ja panikoit että pastavesi kiehuu yli. Sitä paitsi ärsyynnyt kun deittisi pilkkoo sipulin ihan väärin.

Elokuvissa:
Kun on aika nukahtaa pari nukahtaa aina halaten söpösti.

giphy (10)

Todellisuus:
Omat peitot, oma puoli sängyssä ja korvatulpat. Ei sen takia ettette tykkäisi toisistanne, vaan näin on vain mukavampi nukahtaa.

Elokuvissa:
Silkkiset, ruskettuneet sääret ja seksikkät yhteen sopivat alusvaatteen, tietenkin.
giphy (8)

Todellisuus:
Pulskat, kalpeat sääret ja alusvaatten jotka eivät sovi yhteen.

Elokuvissa:
Naisella on miehen iso, mukava villapaita ja villasukat ja kuppi teetä.
4765f0ce8ab34fbfeebf50f87a3282fd

Todellisuus:
Mies ei pitä siitä kun nainen koko ajan lainaa hänen lempivillapaitaa eikä koskaan saa itse pitää sitä.

Elokuvissa:
Iltaisin kynttilöitä, vaahtokylpy ja kuumia suudelmia. He ehkä myös syöttävät suklaata toisilleen.
giphy (9)

Todellisuus:
Makaatte sohvassa, katsotte tv:tä , syötte juustonaksuja ja nukahdatte kun olette katsoneet Tanssii tähtien kanssa:a puoli tuntia.

dating


There are no comments

Add yours