enhanced-buzz-26849-1383927530-7

Pakkomielle vahvistukseen

Olet ollut kivoilla treffeillä. Teillä oli paljon juteltavaa ja pystyitte puhumaan kauan, vaikkette ehkä tunteneet suurempaa vetoa toisiinne. Kun on aika mennä kotiin, halaatte ja sanotte “kuullaan!”. Ajattelit että “hänhän voi lähettää minulle viestin” ja että voisit ehkä mennä toisille treffeille hänen kanssaan, vaikket oikeastaan ole hirveän kiinnostunut.

Kahden päivän kuluttua et ole kuullut hänestä ja alat yhtäkkiä ajatella ihan erilaisesti. Alat katsoa kännykkääsi non-stop, mietit mitä teit väärin ja tunnet olosi loukatuksi. Voisit ehkä itse lähettää viestin hänelle nyt ja ehdottaa treffejä, mutta hänen mielestä teidän välillänne ehkä ei “klikannut”.

– MITEN voin saada rukkaset häneltä JOTA EN EDES HALUNNUT ALUKSI??

….

Myönnän että tämä skenaario on tapahtunut minulle monta kertaa. Kun haluan saada vahvistusta niin paljon että unohdan omat tunteeni. Yhtäkkiä on niin paljon tärkeämpää mitä mieltä HÄN on ja tuntuu kuin minulla ei ole aikaa miettiä mitä MINÄ haluan. Olen itseasiassa joutunut pitkiin, tuhoisiin deittispiraaleihin henkilöiden kanssa jotka eivät edes olleet minun tyyppiäni aluksi, vain koska olen päättänyt että hänen täytyy ihastua minuun. Vahvistuspaholainen istuu olkapäälläni eikä oikein koskaan tule tyytyväiseksi.

Tiedän että tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä etsiä vastauksia sisältäsi seuraavan kerran kun tapaat henkilön, sen sijaan että antaisit kaiken vallan hänelle. Kun tiedät mitä SINÄ tunnet, voit ottaa vastaan toisen tunteita – olivatpa ne sitten samoja tai eriä kuin sinun tunteesi. Yritä olla näkemättä toisen asenne kuittina sinun arvosta. Et voi koskaan tietää hänen menneisyydestään ja muusta joka vaikuttaa miten hän ajattelee tai tuntee. Voit vain kuunnella omia tunteitasi ja olla vastuussa niistä.

9751c022ead19c824fcea35891184ba7

dating


There are no comments

Add yours