kuuntele

Nosta katseesi ja kuuntele

Mitä enemmän henkilöitä tapaamme, sitä enemmän opimme miten ihmiset toimivat. Miten hyviä olemme käyttämään tätä tietoa kun deittailemme? Luulen että voisimme käyttää sitä paremmin ja deittailla viisaammin. Kuuntele siis kunnolla deittiäsi ja opi hänestä.

Miten käyttäytyä onnistuakseen deittailussa on aihe joka on aina ajankohtainen. Monet miehet kokevat esimerkiksi että heidän on oltava sosiaalisia, johtavia ja “miehekkäitä” onnistuakseen. Monen naisen mukaan se ei pidä paikkaansa ja liian dominoivat miehet eivät kiinnosta heitä. Tästä voi tietenkin olla monta eri mieltä.

Uskon siksi, että keskitymme liikaa itseemme kun deittailemme. Ajattelemme liian paljon miten me käyttäydymme ja unohdamme hänet jonka kanssa seurustelemme. Silloin voimme jäädä paitsi signaaleista jotka hän lähettää.

On esimerkiksi olemassa henkilöitä jotka ovat todella itsenäisiä. He ovat usein määrätietoisia, eikä heillä ehkä ole niin paljon ystäviä. He eivät myöskään kertoisi elämänsä suurimmasta elämänkriisistä ensimmäisillä treffeillä.  He tarvitsevat aikaa oppiakseen tuntemaan toisia ihmisiä. On tietenkin olemassa poikkeuksia, mutta tämäntyyppiset henkilöt eivät rakastu helposti.

On vaikeaa lukea henkilöitä joita tapaa ensimmäisen kerran, mutta ei ole mahdotonta oppia heistä – kuuntele siis kunnolla.

Jotta tietäisimme miten tulkita signaaleita, voimme käyttää kavereitamme ja verrata deittejämme heihin. Kaikki ovat tietenkin erilaisia, mutta jotkut tyypit ovat samantapaisia. Miten sisäänpäinkääntynyt kaverini Antti reagoisi jos soittaisin hänelle kolme kertaa viikossa ja haluaisin hengailla? Hän kyllästyisi eikä lopulta vastaisi puheluihini. Entä miten todella sosiaalinen kaverini Jonna reagoisi? Hän tulisi iloiseksi ja kysyisi jos voisimme nähdä vielä neljännen kerran. Eli sama käyttäytyminen voi saada erilaisia reaktioita eri henkilöiltä.

Näin deittailu toimii myös. En tarkoita että meidän pitäisi mukautua deittimme mukaan, meidän on tietenkin oltava oma itsemme. Haluan vain korostaa että ei ole olemassa yleistä deittitaktiikka joka toimii kaikille ja aina.

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta tai blogista? Tai ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

 

Lue lisää ystäviesi roolista kun deittailet:

Anna ystäviesi näyttää tietä.

dating


There are no comments

Add yours