writing-drafts

Mitä TE haluatte!

Tämä on osa 2 oppaassamme miten kirjoittaa kiinnostusta herättävä deittiprofiili. Osa 1 löytyy TÄÄLTÄ

Lähetimme anonyymin tutkimuksen HappyPancakein käyttäjille, saadaksemme tietää miten te suhtaudutte mm. pettämiseen, treffiaktiviteetteihin, seksiin ensimmäisillä treffeillä, ominaisuuksiin jotka eivät herätä kiinnostusta ja hermoihin. Saimme yli tuhat vastausta (joista saatte lukea kohta!). Tässä saatte lukea vähän vastauksista jotka liittyvät deittipfofiileista ja viestikeskusteluista!

unnamed (2)

Eli: jopa 78 % mielestä paras tapa herättää kiinnostus on yhdistelmä esittelyteksistä ja kuvista. Se kertoo paljon siitä että kannattaa kirjoittaa esittelyteksti kunnolla, eikä vain ladata paljon kuvia :)

unnamed (1)

Eli: 64 % arvostaa eniten ensimmäisessä viestissä lukea jostain josta on kirjoittanut esittelyteksissä. Vain 15 % haluaa tylsän kysymyksen “Moi, mitä kuuluu?” ja vain 20 % haluaa saada kehun. Kirjoita siis esimerkiksi “hauska että sinäkin pidät matkustamisesta! Tulin juuri kotiin pitkältä reissulta Australiasta. Minne matkustat mieluiten?”, koska se: 1. näyttää että olet lukenut henkilön esittelytekstin 2. näyttää että olet utelias 3. kertoo jotain sinusta joka toimii keskustelun avaajana.

Mikä herättää SINUN huomion käyttäjien profiileissa? Kommentoi! 

dating


There are no comments

Add yours