e5edb83cdf87780efc0ec6d76aec66d8-e1435575736526

Kavereita netistä?

Voiko löytää kavereita jotka ovat toista sukupuolta kuin itse on? Voi, ehdottomasti. Kokemuksieni mukaan silloin pitää kuitenkin olla todella selkeä.

“Oli tosi hauska tavata, mutta jos vain olisimme kavereita?”. Sen tapaisia viestejä monet meistä on varmaan saanut treffien jälkeen, vaikka meidän mielestä ehkä treffit menivät todella hyvin. Joskus, tai varmaan useimmiten, se on kohtelias tapa lopettaa yhteydenpito. Minulle kuitenkin myös käynyt niin, että sekä hän jonka kanssa olen ollut treffeillä, että minä itse olemme olleet molemmat sitä mieltä että meistä ehkä vain pitäisi tulla kavereita. Niissä tilanteissa saan pienen dilemman.

Mielestäni tie parisuhteeseen alkaa jonkinlaisesta ystävyydestä. Pitää tietenkin myös olla fyysinen vetovoima, mutta tunteeni voivat kasvaa jos pidän hänen persoonallisuudestaan. Kun menen treffeille ja olemme deittini kanssa todella samanlaisia, haluan usein oppia tuntemaan hänet paremmin. Toisilla tai kolmansilla treffeillä ehkä huomaa ettei olekaan niin samanlaisia kuin aluksi luuli, senhän huomaa vasta kun on viettänyt tarpeeksi kauan aikaa yhdessä. Mielestäni on vaikea tietää vain ensimmäisten treffien jälkeen jos suhteesta kasvaa ystävyys- vai parisuhde. En voi päättää tai tietää sitä niin nopeasti.

Tämä tapani miten perustelen ja järkeilen on aiheuttanut että olen suostunut ystävyyssuhteeseen ennen kuin itse oikein olen tiennyt jos haluan “vain” ystävyyssuhteen, vai seurustelusuhteen. Olen ajatellut että niin saan enemmän aikaa päättää ja näyttää kuka oikeasti olen jos tapaamme taas. Saan myös paremman vastauksen siihen, miten hyvin sovimme yhteen.

En kuitenkaan suosittele tapaani toimia, neljästä syystä: on henkisesti uuvuttavaa yrittää muuttaa toisen tapaa nähdä sinut, olet koko ajan kahden vaiheella, et voi näyttää romanttisia puoliasi koska et halua tulla LIIAN lähelle, ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: on suuri riski että petät henkilön jonka ystävä lupasit jo olla.

Valitettavasti minun on tunnustettava että olen tehnyt näin itse: kun olen huomannut että henkilö jonka kanssa olen ollut treffeillä vain haluaa että olemme kavererita, mielenkiintoni häneen on laskenut. Ei ole enää yhtä hauska keksiä mitä tekisimme, enkä ole niin läsnäoleva kaverina. Tämä on hirveä tapa toimia ja ainut hyvä puoli siinä on, että opin etten jatkossa niin.

Tsemppiä teille, kaikissa suhteissanne! Neuvoni teille on: selkeys on hyvä juttu kommunikoinnissa!

dating


There are no comments

Add yours