1

Pelata vaikeaa ehkä toimii – jonkin aikaa

Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä miten tärkeää on hoitaa deittailu hyvin. Siis että käyttäytyy hyvin, näkee vaivaa ja on tosissaan. Olen edelleen varma siitä, että tämä on paras tapa löytää kumppani. Joskus todellisuus kuitenkin näyttää erilaiselta. Joskus epävakavuus voi olla jännittävää ja puoleensavetävää. Eli se että “pelaa vaikeaa” voi toimia, mutta ainakin minun maailmassani vain jonkin aikaa.

Deittailu voi joskus tuntua mahdottomalta. Antaa kaikkensa ilman että saa mitään takaisin, mutta kun lopulta antaa periksi kun ei enää jaksa nähdä vaivaa kaikki voikin toimia ja löytää rakkauden. Voi esimerkiksi olla vastaamatta viesteihin tai lähettää viestejä harvoin ja antaa epämääräisiä signaaleja ja sitten yhtenä yönä lähettää viestin baarivierailun jälkeen. Näin minä olen tehnyt ja se voi toimia.

Olen myös ollut näiden viestien vastaanottaja. Olen hyväksynyt sen, että deitit eivät vastaa tai soita/lähetä viestejä kun he ovat lupaneet ja antanut anteeksi vaikka he ovat selvästi valehdelleet. Valitettavasti tämänlainen käyttäytyminen on mielestäni puoleensavetävää. Enkä usko että olen ainoa joka on sitä mieltä.

Siksi on helppoa uskoa että kannattaa käyttäytyä oudosti, mutta se ei todellakaan kannata. Minä en ainakaan halua aloittaa suhdetta henkilön kanssa joka kohtelee minua huonosti enkä päinvastoin halua että hän luulee että minä vain leikin hänen kanssaan.

kärlek

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours